Δημοτικές εκλογές 2019: Παρουσίαση του συνδυασμού «Όλοι Μαζί, Νέα Πορεία»

Δημοτικές
Δημοτικές εκλογές 2019: Παρουσίαση του συνδυασμού «Όλοι Μαζί, Νέα Πορεία»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Μαστοράκης παρουσίασε το συνδυασμό του για το Δήμο Χερσονήσου

Σε μια κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου Lyttos Beach, που τελικά δεν κατάφερε να φιλοξενήσει το πλήθος του κόσμου που συγκεντρώθηκε, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής, η κεντρική προεκλογική ομιλία και η παρουσίαση του ψηφοδελτίου του συνδυασμού «Όλοι μαζί, Νέα πορεία» με επικεφαλής τον Γιάννη Μαστοράκη.

Ο νυν δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος Γιάννης Μαστοράκης, μέσα σε ενθουσιώδες αλλά και φορτισμένο συγκινησιακά κλίμα, αρχικά παρουσίασε εν συντομία τα πεπραγμένα της τελευταίας πενταετίας στο Δήμο Χερσονήσου και στη συνέχεια έδωσε το στίγμα της επόμενης μέρας με ένα ολοκληρωμένο συνεκτικό πρόγραμμα θέσεων που μετουσιώνει ένα ρεαλιστικό όραμα σε επιμέρους πολιτικές, για ένα ακόμη πιο ισχυρό Δήμο, με ισόρροπη και ορθολογική ανάπτυξη για όλες τις δημοτικές ενότητες.

Η ψήφος των δημοτών είναι τιμή και ευθύνη συνάμα, όμως όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, η παράταξη εκπροσώπησε επάξια την Αυτοδιοίκηση, δηλαδή τις τοπικές κοινωνίες, σε μια κρίσιμη συγκυρία, καθώς «κληθήκαμε να διαχειριστούμε τη μεγαλύτερη οικονομική κρίση των τελευταίων ετών που δημιούργησαν, όχι μόνο σε εμάς, αλλά σχεδόν στο σύνολο των δήμων ένα περιβάλλον ασφυκτικό και παραγωγικά αφιλόξενο. Όμως ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ δηλώνουμε παρόντες, χωρίς αποκλεισμούς, και στεκόμαστε απέναντι μόνο στον απαξιωτικό καταγγελτικό λόγο μιας αντιπολιτευτικής τακτικής, που επιχειρεί να μηδενίσει ένα πραγματικό έργο 120 εκατομμυρίων ευρώ. Παραμένουμε με εντιμότητα προσηλωμένοι στους στόχους μας, στη ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ του Δήμου μας, ανανεώσαμε και εμπλουτίσαμε τη δημοτική μας ομάδα, κάναμε την αυτοκριτική μας και ανασυντάξαμε τις δυνάμεις μας.

Με εφόδιο την προστιθέμενη εμπειρία, την ανανεωμένη διάθεση για ανιδιοτελή προσφορά, την εντιμότητα και την εργατικότητά μας, στελεχώσαμε την πολυπληθέστερη δημοτική παράταξη για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές και με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση ζητούμε τη στήριξη της τοπικής κοινωνίας.

Αυτήν την ομάδα, αυτούς τους αξιόλογους σημερινούς και αυριανούς συνεργάτες θα ήθελα από αυτό το βήμα να σας παρουσιάσω, για μια HersonisosMeDynamiki».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News