Ο Πέτρος Ινιωτάκης «ανοίγει» το διάλογο

Δημοτικές
Ο Πέτρος Ινιωτάκης «ανοίγει» το διάλογο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δείτε τα βίντεο του υποψηφίου Δημάρχου Ηρακλείου

Το διάλογο με τον υφιστάμενο - και εκ νέου υποψήφιο - Δήμαρχο Ηρακλείου, κ. Βασίλη Λαμπρινό, αλλά και τον πρώην - και, επίσης, εκ νέου υποψήφιο - Δήμαρχο Ηράκλειου, κ. Γιάννη Κουράκη «ανοίγει» ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου, κ. Πέτρος Ινιωτάκης.

Μέσα από δύο βίντεο, τα οποία ανάρτησε στο επίσημο κανάλι του στο YouTube, ο επικεφαλής τα παράταξης «ΣύμΠραξη Δημοτών Ηρακλείου», αναφέρει τις απόψεις του σχετικά με τα ζητήματα των δημοτικών παιδικών σταθμών και του δικτύου των δρόμων.

Όπως αναφέρεται στη σχετική του ανακοίνωση: «Ο υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου Πέτρος Ινιωτάκης ανοίγει, μέσω video, τον δημόσιο διάλογο για μια σειρά δημοτικών θεμάτων, μιας και ακόμη εκκρεμεί η πραγματοποίηση τηλεμαχίας (debate) με τους συνυποψήφιους του για τον δήμο Ηρακλείου. Αν δεν μπορούμε να συζητήσουμε προεκλογικά, πώς θα συμβεί μετεκλογικά; Αυτοί που αντιδρούν στην τηλεμαχία είναι υπεύθυνοι για την ελλειμματική ενημέρωση των συνδημοτών τους.»

Δείτε τα βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=u1ceoso6gNQ?enablejsapi=1&rel=0&autohide=1&showinfo=0&controls=1&disablekb=1&wmode=transparent&modestbranding=1&html5=1&autohide=1
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News