Δημοτικές εκλογές 2019: Συγκέντρωση των μελών του συνδυασμού «Νέα Εποχή»

Δημοτικές
Δημοτικές εκλογές 2019: Συγκέντρωση των μελών του συνδυασμού «Νέα Εποχή»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εκλογικός «πυρετός» και στο Δήμο Πλατανιά

Μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το πρωί 12 Μαΐου συνάντηση του συνδυασμού «Ανεξάρτητη Κίνηση Δήμου Πλατανιά Νέα Εποχή» μετά από κάλεσμα του επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιου Δημάρχου κ. Μανώλη Ντουντουλάκη.

Η συνάντηση στην οποίοι μετείχαν τόσο οι Δημοτικοί όσο και οι τοπικοί Σύμβουλοι είχε πανηγυρικό χαρακτήρα σηματοδοτώντας την έναρξη της τελικής ευθείας ενός μεγάλου αγώνα για έναν νέο Δήμο Πλατανιά.

Ο κ. Ντουντουλάκης έστειλε μήνυμα νίκης ενόψει των επερχόμενων εκλογών και αισιοδοξίας στους δημότες, ενώ κάλεσε τους συμβούλους να παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις για ένα καλύτερο αύριο στο Δήμο.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού αφού ευχαρίστησε όλους τους συμβούλους για την ανταπόκριση τους στο κάλεσμα της ίδιας κοινωνίας που ζητάει επίμονα όραμα, λύσεις και φρέσκιες ιδέες, μετέφερε το κλίμα αλλαγής που απαιτούν οι δημότες και όπως ο ίδιος το εισπράττει από τις επισκέψεις που πραγματοποιεί το τελευταίο διάστημα σε κάθε γωνιά του Δήμου και το οποίο συνδυάζεται με έντονη δυσαρέσκεια για τα πεπραγμένα της νυν δημοτικής αρχής.

Επίσης αναφέρθηκε στα χαρακτηριστικά του προεκλογικού αγώνα, με σεβασμό προς τον δημότη, τονίζοντας τις αξίες ενός έντιμου και πολιτισμένου αγώνα στην πορεία προς τις εκλογές.

Από την πλευρά τους οι υποψήφιοι τόσο του κεντρικού όσο και των τοπικών ψηφοδελτίων εξέφρασαν προτάσεις και απόψεις με γνώμονα την επιθυμία τους για προσφορά, έχοντας κοινό όραμα έναν νέο, σύγχρονο και αναβαθμισμένο Δήμο Πλατανιά, μακριά από μικροσυμφέροντα και προσωπικά οφέλη πάντα στο δρόμο που έχει χαράξει εξ’ αρχής ο επικεφαλής της παράταξης κ. Ντουντουλάκης.

Ακολούθησαν επισκέψεις στα χωριά Ζυμβραγού, Κρύα Βρύση, Δελιανά, Πανέθημος και Άστρικας όπου πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις και συζητήσεις με κατοίκους, οι οποίοι αφού υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό τον κ.Ντουντουλάκη και τους συμβούλους που τον συνόδευαν, εξέφρασαν την αγανάκτηση τους για την κατάσταση που επικρατεί στις περιοχές τους περιγράφοντας εικόνες εγκατάλειψης, ζητώντας πράξεις και έργα.

Το Σάββατο 11 Μαΐου το απόγευμα είχαν προηγηθεί επισκέψεις στα χωριά Νεριανά, Νιο Χωριό, Ανώσκελη, Κακόπετρος, Παλαιά Ρούματα και Φωτακάδο όπου για μια ακόμα φορά τα μέλη του συνδυασμού έγιναν δέκτες μηνυμάτων για ριζική αλλαγή. «Μπορείτε και πρέπει να φέρεται την αλλαγή. Εμπιστευόμαστε εσάς και τους συμβούλους σας. Χρειάζεται αποφασιστικότητα και τόλμη γιατί ο δήμος πρέπει επιτέλους να αλλάξει» ανέφεραν χαρακτηριστικά κάτοικοι στον κ. Ντουντουλάκη.

Μάλιστα στο Φωτακάδο κάτοικοι του χωριού δεν παρέλειψαν να καταγγείλουν στο κλιμάκιο του συνδυασμού μας, ότι ακόμα και σήμερα σχεδόν τρεις μήνες μετά τις καταστροφές από τις θεομηνίες που έπληξαν την περιοχή, ένα σπίτι όπου κατοικεί δημότης με αναπηρικά προβλήματα έχει μερική μόνο προσβασιμότητα (δεν έχει αποκατασταθεί πλήρως το οδόστρωμα), τονίζοντας την αδιαφορία της δημοτικής αρχής.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News