Στο Φόδελε ο Κώστας Μαμουλάκης

Δημοτικές
Στο Φόδελε ο Κώστας Μαμουλάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μίλησε με κατοίκους και καταστηματάρχες

Στο Φόδελε βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου και εκ νέου υποψήφιος Κώστας Μαμουλάκης, μαζί με υποψήφιους συμβούλους της δημοτικής παράταξης «Νέοι Δρόμοι».

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου:

"Ο Κώστας Μαμουλάκης επισκέφτηκε καταστήματα και επιχειρήσεις της περιοχής, μίλησε με κατοίκους και επισκέπτες για όλα όσα έχουν γίνει, όπως είναι η μονάδα βιολογικού καθαρισμού και τα δίκτυα αποχέτευσης, τα έργα στο μουσείο Δ. Θεοτοκόπουλου, οι πλακοστρώσεις και οι αναπλάσεις στα σοκάκια του οικισμού, οι τσιμεντοστρώσεις και ασφαλτοστρώσεις σε διάφορα σημεία, η διαπλάτυνση του κεντρικού δρόμου, το νέο δίκτυο φωτισμού με λάμπες οικονομίας, τα αρδευτικά έργα, κλπ, αλλά και για αυτά που βρίσκονται σε εξέλιξη, όπως για παράδειγμα το νέο γήπεδο ποδοσφαίρου του Φόδελε, ένα έργο προϋπολογισμού 915.000 ευρώ που έχει ήδη ανάδοχο.

Κοινή διαπίστωση και από αυτή την περιοδεία του Κώστα Μαμουλάκη ότι και στο Φόδελε έχουν γίνει πολλά και σημαντικά έργα υποδομών και βελτίωσης της καθημερινότητας, ενώ έχουν προγραμματιστεί ακόμα πιο σημαντικά για το επόμενο διάστημα, για τα οποία οι κάτοικοι εμπιστεύονται τον Κώστα Μαμουλάκη προκειμένου να μην χαθεί ούτε μια ημέρα δημοτικού έργου!". 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News