Στα εγκαίνια του γραφείου της Ομοσπονδίας Ελλήνων Ρομά Κρήτης ο Λυγερός

Δημοτικές
Στα εγκαίνια του γραφείου της Ομοσπονδίας Ελλήνων Ρομά Κρήτης ο Λυγερός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ηλίας Λυγερός στηρίζει σταθερά τους Ρομά στο Δημοτικό Συμβούλιο

Στα εγκαίνια των γραφείων της Ομοσπονδίας Ελλήνων Ρομά Κρήτης στη Αλικαρνασσό παρευρέθηκε χθες το απόγευμα ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου και επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης «Ηράκλειο Ενεργοί Πολίτες» Ηλίας Λυγερός συνοδευόμενος από υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους.

Ο Ηλίας Λυγερός και οι Ενεργοί Πολίτες τα τελευταία πέντε χρόνια στηρίζουν σταθερά τους Ρομά στο Δημοτικό Συμβούλιο στα ποικίλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στον καταυλισμό τους, στα 2 Αοράκια.

Οι προσπάθειες που έχουν επιχειρηθεί στο παρελθόν για την μετεγκατάσταση τους απέβησαν άκαρπες, γιατί επί της ουσίας, δεν υπάρχει πολιτική βούληση, τόνισε ο κ. Λυγερός και έτσι με διαχρονική ευθύνη όλων των δημοτικών αρχών, παραμένει ένας οικισμός παράγκας με ελλείψεις βασικών υποδομών.

Στην παράταξη «Ηράκλειο - Ενεργοί Πολίτες» είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος η Αφροδίτη Σεραφειμοπούλου, πρόεδρος του συλλόγου «Γυναίκες ΡΟΜΑ Κρήτης»

«Θα αγωνιστώ στο πλευρό του Ηλία Λυγερού, δηλώνει η υποψήφια των Ρομά, αναζητώντας μια θέση στον ήλιο, για τους Τσιγγάνους, για τις Τσιγγάνες και κυρίως για τα παιδιά μας».

Ο Ηλίας Λυγερός από την πλευρά του δήλωσε και δεσμεύτηκε «ότι θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για τη λύση του προβλήματος της στέγασης του καταυλισμού την επόμενη τετραετία».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News