Δημοτικές εκλογές '19

Στα εγκαίνια του γραφείου της Ομοσπονδίας Ελλήνων Ρομά Κρήτης ο Λυγερός

Ο Ηλίας Λυγερός στηρίζει σταθερά τους Ρομά στο Δημοτικό Συμβούλιο

Στα εγκαίνια των γραφείων της Ομοσπονδίας Ελλήνων Ρομά Κρήτης στη Αλικαρνασσό παρευρέθηκε χθες το απόγευμα ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου και επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης «Ηράκλειο Ενεργοί Πολίτες» Ηλίας Λυγερός συνοδευόμενος από υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους.

Ο Ηλίας Λυγερός και οι Ενεργοί Πολίτες τα τελευταία πέντε χρόνια στηρίζουν σταθερά τους Ρομά στο Δημοτικό Συμβούλιο στα ποικίλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στον καταυλισμό τους, στα 2 Αοράκια.

Οι προσπάθειες που έχουν επιχειρηθεί στο παρελθόν για την μετεγκατάσταση τους απέβησαν άκαρπες, γιατί επί της ουσίας, δεν υπάρχει πολιτική βούληση, τόνισε ο κ. Λυγερός και έτσι με διαχρονική ευθύνη όλων των δημοτικών αρχών, παραμένει ένας οικισμός παράγκας με ελλείψεις βασικών υποδομών.

Στην παράταξη «Ηράκλειο - Ενεργοί Πολίτες» είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος η Αφροδίτη Σεραφειμοπούλου, πρόεδρος του συλλόγου «Γυναίκες ΡΟΜΑ Κρήτης»

«Θα αγωνιστώ στο πλευρό του Ηλία Λυγερού, δηλώνει η υποψήφια των Ρομά, αναζητώντας μια θέση στον ήλιο, για τους Τσιγγάνους, για τις Τσιγγάνες και κυρίως για τα παιδιά μας».

Ο Ηλίας Λυγερός από την πλευρά του δήλωσε και δεσμεύτηκε «ότι θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για τη λύση του προβλήματος της στέγασης του καταυλισμού την επόμενη τετραετία».

Σχόλια