Δημοτικές εκλογές '19

Δημοτικές εκλογές 2019: Ο Πέτρος Ινιωτάκης στον Εμπορικό Σύλλογο Ηρακλείου

Ο εκλογικός «πυρετός» χτυπά κόκκινο και οι συναντήσεις των υποψηφίων συνεχίζονται λίγο πριν τη μεγάλη αναμέτρηση της 26ης Μαΐου

Με τη Διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου συναντήθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου Πέτρος Ινιωτάκης, συνοδευόμενος από υποψήφιους της «Συν+ΠΡΑΞΗΣ ΔΗΜΟΤΩΝ» και της «Άμεσης Δημοκρατίας».

 Ο κ. Ινιωτάκης δεσμεύτηκε, εφόσον οι πολίτες του εμπιστευτούν την αρχή του δήμου, ότι θα πραγματοποιεί δημόσια λογοδοσία κάθε 3 μήνες με αποδέκτη και τον Εμπορικό Σύλλογο, όπως και ότι θα θεσπίσει αντιδημαρχία Ανταγωνιστικότητας και Εμπορίου.

«Εσείς είστε η οικονομική δύναμη της πόλης. Παράγετε τον πλούτο της και δημιουργείτε θέσεις εργασίας. Μαζί με εσάς ο δήμος οφείλει να συνδιαμορφώνει το στρατηγικού χαρακτήρα επιχειρείν, να συμπράττει ώστε να αναπτύσσεται το εμπόριο, να αυξάνει η καταναλωτική κίνηση και να ωφελείται η πόλη.» σχολίασε ο κ. Ινιωτάκης

Από τη μεριά της, η διοίκηση του Συλλόγου απαρίθμησε έναν κατάλογο προβλημάτων που δυσχεραίνουν τη δραστηριότητά τους, όπως η μετ’  εμποδίων πρόσβαση στην πόλη και η τροφοδοσία των καταστημάτων, το παρεμπόριο των λαϊκών αγορών, η ελλειμματική καθαριότητα, τα αδέσποτα και η λειτουργία πολυκαταστημάτων.

Σχόλια