Περιοδεία του υποψηφίου δημάρχου Χανίων Γρηγόρη Αρχοντάκη

Δημοτικές
Περιοδεία του υποψηφίου δημάρχου Χανίων Γρηγόρη Αρχοντάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε περιαστικές περιοχές των Χανίων περιόδευσε ο υποψήφιος δήμαρχος

Τη Δημοτική Ενότητα Ελευθερίου Βενιζέλου επισκέφτηκε, την Παρασκευή 10 Μαΐου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Χανίων, κ. Γρηγόρης Αρχοντάκης, επικεφαλής του Συνδυασμού «Μαζί για τα Χανιά της Επόμενης Μέρας», συνοδευόμενος από την κ. Νάνσυ Αγγελάκη και Μέλη του Συνδυασμού του, στο πλαίσιο των επισκέψεών του σε περιαστικές περιοχές.

Ο κ. Αρχοντάκης και οι υποψήφιοι Δημοτικοί σύμβουλοι επισκέφτηκαν το Πασακάκι, τις Μουρνιές, το Κόκκινο Μετόχι και τα Νεροκούρου, όπου συνομίλησαν με κατοίκους για τα βασικά ζητήματα που τους απασχολούν. Ο κ. Αρχοντάκης ανέφερε ότι η Δημοτική Ενότητα Ελευθερίου Βενιζέλου χρειάζεται άμεσα έργα και παρεμβάσεις, αναφορικά με την κύρωση της πράξης εφαρμογής για το σχέδιο πόλεως στην περιοχή Πασακάκι – Χαρακιά, το οδικό δίκτυο, τον δημοτικό φωτισμό, την καθαριότητα.

Στο τέλος των Συναντήσεων, ο κ. Αρχοντάκης επισήμανε ότι ο Συνδυασμός «Μαζί για τα Χανιά της Επόμενης Μέρας» δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην ανάπτυξη των περιαστικών περιοχών και της υπαίθρου έτσι ώστε να μπορούμε να μιλάμε για μια ισόρροπη ανάπτυξη όπου η κάθε περιοχή του Δήμου Χανίων λειτουργεί συμπληρωματικά δημιουργώντας ένα ενιαίο και ισχυρό σύνολο από κάθε άποψη.

Σήμερα Σάββατο 11 Μαΐου, οι επισκέψεις συνεχίζονται σε περιοχές της Δημοτικής Ενότητας Ακρωτηρίου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News