Δημοτικές εκλογές '19

H ακούραστη κυρία Πηνελόπη Τσακίρη

«Το Ηράκλειο μπορεί να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο» αναφέρει, μεταξύ άλλων, η υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος κα. Πηνελόπη Τσακίρη

Ακούραστη δείχνει η υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την παράταξη «συνΕργασία για το Ηράκλειο» κα. Πηνελόπη Τσακίρη.

Από την πρώτη κιόλας στιγμή που ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της, δεν έχει σταματήσει να βρίσκεται τόσο στο πλευρό της παράταξης όσο και του Ευριπίδη Κουκιαδάκη, αποδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο ότι η υποψηφιότητα της είναι μία από εκείνες τις δυναμικές που ξεχωρίζουν.

Αναφορικά με την υποψηφιότητά της ως υποψήφιας Δημοτικής Συμβούλου στο πλευρό του υποψήφιου Δημάρχου Ευριπίδη Κουκιαδάκη με τον οποίο κατέρχεται στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές η κα. Πηνελόπη Τσακίρη δηλώνει τα εξής:

«Είναι υποψήφια Δημοτική σύμβουλος με υποψήφιο Δήμαρχο τον Ευριπίδη Κουκιαδάκη λόγω της κοινής μας πεποίθησης πως το Ηράκλειο μπορεί να γίνει μέσω της ανάπτυξης μια εύρωστη οικονομικά πόλη διαδραματίζοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στο χάρτη της ανατολικής Μεσογείου».

Βιογραφικό

Η κα. Πηνελόπη Τσακίρη γεννήθηκε και κατοικεί στο Ηράκλειο Κρήτης.

Αποφοίτησε από το 6ο Λύκειο Ηρακλείου.

Συνέχισε τις σπουδές της στο Τμήμα Λογιστικής, της σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Ηρακλείου όπου ολοκλήρωσε τις σπουδές της έχοντας διακριθεί με 2 υποτροφίες.

Εργάζεται ως Οικονομικός Σύμβουλος σε μεγάλες κατασκευαστικές, εμπορικές και εξαγωγικές εταιρίες του Ηρακλείου με 18 έτη εμπειρία.

Παράλληλα έχει εξειδίκευση σε θέματα Εργατικής Νομοθεσίας.

Γνωρίζει 3 ξένες γλώσσες (Αγγλικά, Γερμανικά, Ιταλικά). Είναι κάτοχος ECDL καθώς και κάτοχος πιστοποίησης συστημάτων ενδοεπιχειρησιακού σχεδιασμού.

 

Σχόλια