Υποψήφιος δήμαρχος της Κρήτης πήγε με το μάρμαρο στην τελεμαχία

Δημοτικές
Υποψήφιος δήμαρχος της Κρήτης πήγε με το μάρμαρο στην τελεμαχία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άναψαν τα αίματα στην εκπομπή «Ελεύθερο Σημείο» της ΚΡΗΤΗ TV

Εννέα χρόνια κρατούσε τη σπασμένη μαρμάρινη πλάκα με την αναγραφή του ονόματός του από την εποχή που ήταν δήμαρχος στη Γόρτυνα και είχε ανεγείρει το δημοτικό γηροκομείο!

Ο εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος Γόρτυνας Μιχάλης Δαριβιανάκης πήγε με τη σπασμένη μαρμάρινη πλάκα του δημοτικού γηροκομείου στην εκπομπή “Ελεύθερο Σημείο” στην “ΚΡΗΤΗ TV” με τον Λευτέρη Συμβουλάκη, καταγγέλλοντας ότι το έσπασαν για να τον «εξαφανίσουν» από το έργο.

Όλα αυτά το βράδυ της Πέμπτης, οπότε και μεταδόθηκε ζωντανά από την “ΚΡΗΤΗ TV” η τηλεμαχία των πέντε υποψήφιων δημάρχων της Γόρτυνας. Πρόκειται για το πιο πολυσχολιασμένο στιγμιότυπο της βραδιάς, όμως δεν πέρασε απαρατήρητη και η φοβερή κόντρα που ξέσπασε μεταξύ των υποψήφιων δημάρχων Νίκου Σχοιναράκη και Μιχάλη Κοκολάκη, με φόντο τον Δήμο, τους προμηθευτές και δικαστικές αποφάσεις.

Το θέμα Σώρρα, που απασχόλησε έντονα τη Γόρτυνα, επανήλθε στο προσκήνιο, όπως και το νερό άρδευσης, το οποίο καταγγέλθηκε από τον υποψήφιο Σταύρο Ξυλούρη ότι “κλέβεται” ανεξέλεγκτο, ενώ μένουν ανείσπρακτες οφειλές 660.000 ευρώ.

Το “κερασάκι” της βραδιάς ήταν η πρόταση Σχοιναράκη προς το Παρατηρητήριο του υπουργείου Εσωτερικών για ενδεχόμενο διαμελισμό του Δήμου Γόρτυνας, με αποτέλεσμα να κλείσει η εκπομπή με επίθεση όλων κατά ενός!

Παρακολουθήστε παρακάτω την εκπομπή "Ελεύθερο Σημείο" και συγεκριμένα το επίμαχο απόσπασμα βρίσκεται στο 1.20.00''.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News