Ο Νίκος Μπουνάκης για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ΙΚΑ Εσταυρωμένου   

Δημοτικές
Ο Νίκος Μπουνάκης για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ΙΚΑ Εσταυρωμένου   

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο ΤΕΙ Κρήτης και τις εγκαταστάσεις του κεντρικού ΙΚΑ στον Εσταυρωμένο βρέθηκε ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Ηρακλείου με τη «Δύναμη Πολιτών» Νίκος Μπουνάκης

Ο κ. Μπουνάκης συμμετείχε σε κλιμάκιο υπό τον δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό και είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις και να καταθέσει τις δικές του προτάσεις τόσο για τη συνεργασία του ακαδημαϊκού ιδρύματος με τη Λότζια όσο και με τη λειτουργία και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ΙΚΑ.

Ο πρύτανης του ΤΕΙ Κρήτης ευχαρίστησε τη δημοτική αρχή για τη στήριξή της στην Πανεπιστημιοποίηση του Ιδρύματος και την μετεξέλιξή του σε Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο, ενώ ο κ. Μπουνάκης εξέφρασε την ανάγκη συνέχισης της συνεργασίας των δύο πλευρών.

«Θα πρέπει η συνεργασία μεταξύ του ΤΕΙ Κρήτης και του δήμου Ηρακλείου να γίνει πιο στενή», σημείωσε χαρακτηριστικά αναδεικνύοντας τις προοπτικές δημιουργίας συγκεκριμένων δομών τόσο για τον πολίτη, όσο και για την επιχειρηματικότητα.

Όπως τόνισε: «Η στήριξη της δημοτικής Αρχής Ηρακλείου προς το ΤΕΙ είναι δεδομένη. Τα αποτελέσματα αυτής της συνεργασίας είναι ήδη ορατά και πρέπει να περάσουμε στο επόμενο στάδιο. Η ακαδημαϊκή κοινότητα του ΤΕΙ σε συνεργασία με τον δήμο μπορούν να δημιουργήσουν εργαλεία που θα αποδώσουν στην πραγματική οικονομία».

Ειδική αναφορά έκανε ο κ. Μπουνάκης στην ανάγκη δημιουργίας υποστηρικτικών δομών για τις start up επιχειρήσεις και την ενίσχυση της καινοτομίας στην τοπική επιχειρηματικότητα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News