Δημοτικές εκλογές '19

Βασίλειος Γ. Βαρούχας: «Στις 26 Μάη γυρίζουμε σελίδα στο Ηράκλειο»

«Μετά από μια τετράχρονη στασιμότητα βάζουμε και πάλι τις μηχανές μπροστά», αναφέρει σε γραπτή του δήλωση ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος

«Στην τελική ευθεία για τις δημοτικές εκλογές τα διακυβεύματα και οι προκλήσεις του μέλλοντος εμφατικά ξεκαθαρίζουν. Στις 26 Μάη γυρίζουμε σελίδα», τονίζει ο κ. Βαρούχας, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη Δημοτική Κίνηση «Ηράκλειο 3.7.5».

Πιο αναλυτικά στην γραπτή του δήλωση αναφέρει τα εξής:

«Μετά από μια τετράχρονη στασιμότητα βάζουμε και πάλι τις μηχανές μπροστά. Για μια δυναμική επανεκκίνηση και αξιοποίηση των ευκαιριών.

Με όραμα, σχέδιο, υπερβάσεις, συνεργασίες, με την ομάδα Δημοτικής Κίνησης ΗΡΑΚΛΕΙΟ 3.7.5, που βασίζεται σε ανθρώπους, καταρτισμένους, έμπειρους και αφοσιωμένους, ανοίγουμε το δρόμο για μια πόλη πρότυπο.

Φίλες και φίλοι,

Το Ηράκλειο δεν μπορεί να περιμένει. Έχει στρατηγικά πλεονεκτήματα και μεγάλες προοπτικές που μπορεί να δώσουν στους δημότες του ένα καλύτερο αύριο, μια βελτιωμένη και ποιοτική καθημερινότητα. Γι’ αυτό και σας καλούμε να προχωρήσουμε μαζί μέχρι τις εκλογές και κυρίως μετά, σε μια πλατιά συνεργασία. Ήδη, το μήνυμα δόθηκε στην τελετή αγιασμού στο Εκλογικό Κέντρο της Δημοτικής Κίνησης «ΗΡΑΚΛΕΙΟ 3.7.5». Μαζί με τους πολίτες ενώνουμε δυνάμεις.

Φίλες και Φίλοι,

Όλοι εμείς στο «ΗΡΑΚΛΕΙΟ 3.7.5», με τη συμβολή των πολιτών, καταθέτουμε μια συγκροτημένη πρόταση για το Δήμο. Γνωρίζουμε τις προκλήσεις, τα προβλήματα αλλά και τις λύσεις που μπορεί να φέρουν και πάλι στο προσκήνιο της ισόρροπης και ολοκληρωμένης ανάπτυξης την πόλη που αγαπάμε και ζούμε κάθε μέρα. Μαζί πάμε το Ηράκλειο μπροστά και βάζουμε τις βάσεις για μια νέα εμβληματική περίοδο δράσης και προόδου. Μαζί κάνουμε το Ηράκλειο το «διαμάντι» της Μεσογείου.

Βαρούχας Γ. Βασίλειος

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Δημοτικής Κίνησης «Ηράκλειο 3.7.5»

Αντιπρόεδρος ΝΟΔΕ Ηρακλείου

Αν. Γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης Νέας Δημοκρατίας».

 

 

Σχόλια