Δημοτικές εκλογές 2019: Η Κατερίνα Διαλυνά υποψήφια με τον Πέτρο Ινιωτάκη

Δημοτικές
Δημοτικές εκλογές 2019: Η Κατερίνα Διαλυνά υποψήφια με τον Πέτρο Ινιωτάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο Ηράκλειο κατεβαίνει στις εκλογές του Μαΐου

Την υποψηφιότητά της με τον υποψήφιο δήμαρχο Ηρακλείου Πέτρο Ινιωτάκη ανακοινώνει η Κατερίνα Διαλυνά η οποία μέσα από ένα κείμενο, αναφέρει τους λόγους για τους οποίους πήρε την απόφαση να συμμετέχει ενεργά στα κοινά.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Ηράκλειο, Είμαι κόρη του Γιώργου και της Μανόλιας Διαλυνά, έχω αποφοιτήσει από το τμήμα Φιλοσοφίας – Παιδαγωγικής – Ψυχολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών και είμαι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Διοίκησης Επιχειρήσεων. Από το 2003 είμαι Διευθύνουσα Σύμβουλος στην οικογενειακή μας επιχείρηση που ασχολείται με την τεχνολογία περιβάλλοντος. Έχω ενεργό συμμετοχή σε πολλές ομάδες εθελοντικής δράσης και είμαι εθελόντρια του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Αποφάσισα να συμμετέχω στις εκλογές της 26ης Μαΐου, για πρώτη φορά ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος, στο πλευρό του Πέτρου Ινιωτάκη, γιατί πιστεύω ότι για να αλλάξει κάτι πρέπει να γίνεις μέρος της αλλαγής και γιατί θέλω ο Δήμος της πόλης μου να είναι δημιουργικός και αποτελεσματικός, ανοικτός προς όλους, να προοδεύει και να δίνει ίσες ευκαιρίες σε όλους τους πολίτες. Ελπίζω το καλύτερο για τον τόπο μου γιατί το αξίζει!».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News