Δημοτικές εκλογές '19

Ο Μανώλης Ντουντουλάκης σε 4 χωριά του Δήμου Πλατανιά

Ήρθαμε να μας ακούσετε και αφού ακούσετε και μετά να πάρετε τις αποφάσεις σας

Στο πλαίσιο των επισκέψεων του σε χωριά και περιοχές του Δήμου Πλατανιά, ο επικεφαλής της παράταξης Ανεξάρτητη Κίνηση Δήμου Πλατανιά «Νέα Εποχή», Μανώλης Ντουντουλάκης, επισκέφτηκε την Τετάρτη 8 Μαΐου, τέσσερα χωριά.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου:

Συνοδευόμενος από μέλη του συνδυασμού κι υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους και με στόχο να ακούσει, να συζητήσει και να αφουγκραστεί τους προβληματισμούς των πολιτών επισκέφτηκε τα χωριά Συρίλι, Ζουνάκι, Λίμνη και  Ντερές.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού μας βρήκε θετική και μεγάλη ανταπόκριση από τους κατοίκους οι οποίοι του έθεσαν τα σοβαρότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους, ενώ πολλοί εξέφρασαν την αγανάκτησή τους για τις συνθήκες που επικρατούν στις περιοχές τους. Παράλληλα ο κ.Ντουντουλάκης και τα μέλη του Συνδυασμού, κατέθεσαν τις προτάσεις της «Νέας Εποχής» με στόχο και όραμα την ανάπτυξη και ανάδειξη του Δήμου, με τον επικεφαλής της παράταξης να σημειώνει «Το ζητούμενο για εμάς είναι να υπηρετήσουμε όσο το δυνατό καλύτερα τους Δημότες μας. Θεωρώ ότι μπορούμε και για αυτό είμαστε εδώ. Έχουμε προτάσεις ρεαλιστικές κι εφαρμόσιμες και ικανά στελέχη με όρεξη για να τις υλοποιήσουν. Δεν ήρθαμε σήμερα εδώ για να πάρουμε τη ψήφο σας. Ήρθαμε να μας ακούσετε και αφού ακούσετε και τους άλλους δυο υποψήφιους να τα ζυγιάσετε και μετά να πάρετε τις αποφάσεις σας. Η απόφασή σας όμως θα πρέπει να είναι προσεχτική και με μοναδικό γνώμονα την ανάπτυξη και τη βελτίωση του Δήμου μας. Ξέρουμε τα προβλήματα του τόπου μας και κυρίως έχουμε τον τρόπο να τα αντιμετωπίσουμε και να δώσουμε οριστικές λύσεις».

Το πρόγραμμα επισκέψεων του κ.Ντουντουλάκη την Πέμπτη είναι το εξής:

Γεράνι 18:30

Λουτράκι 19:00

Ψαθογιάννο 19:30

Μπαμπιόλο 20:00

Μανωλιόπουλο 20:30

Επίσης αύριο Παρασκευή 10 Μαΐου ο κ.Ντουντουλάκης θα πραγματοποιήσει συνάντηση με την Ένωση Ξενοδόχων Χανίων

Σχόλια