Δημοτικές εκλογές 2019: Ο Μ. Φραγκάκης συναντήθηκε με τους υποψήφιους του

Δημοτικές
Δημοτικές εκλογές 2019: Ο Μ. Φραγκάκης συναντήθηκε με τους υποψήφιους του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Είμαστε η ομάδα που θα φέρει την αλλαγή» είπε ο υποψήφιος δήμαρχος Μινώα Πεδιάδος

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 8 Μαΐου η συνάντηση των υποψηφίων του συνδυασμού «Μπροστά για το Δήμο Μινώα Πεδιάδας» του υποψήφιου Δημάρχου Μανώλη Φραγκάκη.

Σύσσωμο το ψηφοδέλτιο της νίκης αποτελούμενο από τους υποψήφιους δημοτικούς & τοπικούς συμβούλους, στελέχη της παράταξης και του οργανωτικού, έδωσαν δυναμικό «παρών». Καταξιωμένα στελέχη, άτομα με αγάπη και όραμα για τον τόπο μας, ικανά και άφθαρτα παιδιά της κοινωνίας μας, έστειλαν το μήνυμα της ζωντάνιας, τον παλμό και τον αέρα της αλλαγής.

Ξεκινώντας την ομιλία του ο υποψήφιος δήμαρχος Μανώλης Φραγκάκης, ζήτησε η προεκλογική εμφάνιση του συνδυασμού να συνεχιστεί με σεβασμό στον άνθρωπο και τις θεσμικές δημοκρατικές διαδικασίες τηρώντας την παράδοση του πολιτισμένου πολιτικού κλίματος που πρεσβεύει ο συνδυασμός.

Ο κ. Φραγκάκης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στους τέσσερεις βασικούς άξονες με τους οποίους επιθυμεί να διοικήσει τον Δήμο Μινώα Πεδιάδας και οι οποίοι δεν είναι άλλοι από α) τον σεβασμό στον άνθρωπο, η ανάδειξη των σημαντικών προβλημάτων της καθημερινότητας, β) η συμμετοχικότητα στη διαμόρφωση δράσεων και αποφάσεων, γ) η ανάγκη υποστήριξης της νέας γενιάς για να μην αναγκάζονται οι νέοι να εγκαταλείπουν τον τόπο τους και δ) η διαφάνεια στη λήψη αποφάσεων.

«Είμαστε η ομάδα που θα φέρει την αλλαγή, την ζωντάνια, το όραμα και το φιλί της ζωής, σε αυτόν τον τόπο που διψάει να πάει Μπροστά».

Τον αέρα της νίκης επισφράγισε η παρουσία των τριών πρώην Δημάρχων των Καποδιστριακών Δήμων Καστελλίου, Θραψανού και Αρκαλοχωρίου, κυρίων Μ. Σμυρνάκη, Μ. Λαδωμένου και Χ. Γιαννόπουλου οι οποίοι δήλωσαν ότι στηρίζουν με κάθε τρόπο την παράταξη του κ. Φραγκάκη και την προσπάθεια της ομάδας του για την μεγάλη αλλαγή.

Μετά την τοποθέτηση τους ο κ. Φραγκάκης ανέφερε με νόημα «η αποψινή παρουσία των τριών πρώην δημάρχων, που έχουν προσφέρει σημαντικά στον τόπο μας και έχουν έμπρακτα δείξει το ενδιαφέρον τους για αυτόν, πρέπει να αποτελέσει πηγή έμπνευσης σε κάθε ψηφοφόρο για το όραμα που έχουμε για τον τόπο μας».

Κλείνοντας τη βραδιά, ο κ. Φραγκάκης φανερά συγκινημένος ευχαρίστησε τους υποψηφίους και ευχήθηκε σε όλους καλή επιτυχία και καλό αγώνα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News