Αγιασμός στο εκλογικό κέντρο του Σταύρου Βουρβαχάκη

Δημοτικές
Αγιασμός στο εκλογικό κέντρο του Σταύρου Βουρβαχάκη
Ο υποψήφιος δήμαρχος Ρεθύμνου παρουσίασε παράλληλα τον συνδυασμό της παράταξης

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στην πλατεία Ιερολοχιτών και την οδό Γερακάρη στο Ρέθυμνο για τον αγιασμό του εκλογικού κέντρου του δημοτικού συμβούλου και υποψήφιου δημάρχου Ρεθύμνου, Σταύρου Βουρβαχάκη.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού "Ρέθυμνο - Ενεργοί πολίτες" παρουσίασε το ψηφοδέλτιο της παράταξης, δηλώνοντας παράλληλα την ικανοποίησή του για την ομάδα ανθρώπων που δημιουργήθηκε, με τις κοινές αξίες και την αγωνιστική διάθεση και συνεργασία για το καλό του Δήμου.

Μεγάλες αλλαγές, τομές και μεταρρυθμίσεις στα δημοτικά τεκταινόμενα υποσχέθηκε ο Σταύρος Βουρβαχάκης, επικεφαλής του συνδυασμού "Ρέθυμνο - Ενεργοί πολίτες", που διεκδικεί τον δημαρχιακό θώκο του μητροπολιτικού δήμου του Ρεθύμνου.

Ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες στο ψηφοδέλτιο, μετά τον αγιασμό που τελέστηκε στο εκλογικό κέντρο επί της οδού Γερακάρη, όντας βέβαιος ότι όλοι θα είναι κοντά στη δημοτική ομάδα, όχι μόνο προεκλογικά αλλά κυρίως μετεκλογικά.

Ο Σταύρος Βουρβαχάκης τόνισε ότι η ομάδα που αποτελεί το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού, αποτελείται από δραστήριους και δημιουργικούς πολίτες με γνώση των προβλημάτων και των αναγκών του δήμου Ρεθύμνου και οι οποίοι άοκνα θα εργαστούν για το καλό του τόπου.

Ως υπερβατικό και δυναμικό, χαρακτήρισε ο Σταύρος Βουρβαχάκης το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού "Ρέθυμνο - Ενεργοί πολίτες", που αγκαλιάζει όλες τις κοινωνικές τάξεις με τη συμμετοχή ανθρώπων που τους χαρακτηρίζει το ήθος, η κοινωνική καταξίωση και η εργατικότητα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News