Εκδήλωση με στόχο τη… «ΣυνΕργασία για το Ηράκλειο»

Δημοτικές
Εκδήλωση με στόχο τη… «ΣυνΕργασία για το Ηράκλειο»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παρουσίασε το ψηφοδέλτιο της παράταξης «ΣυνΕργασία για το Ηράκλειο» ο Ευρ. Κουκιαδάκης

Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα εκδηλώσεων του «Αριάδνη» - επί της Λ. Κνωσσού - παρουσίασε το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «ΣυνΕργασία για το Ηράκλειο», ο επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιος δήμαρχος Ευριπίδης Κουκιαδάκης.

Σε ζεστό κλίμα, πλήθος κόσμου, φίλοι της παράταξης, καθώς και τα μέλη που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο του κ. Κουκιαδάκη έδωσαν δυναμικό «παρών», στην εκδήλωση.

Απλός κόσμος με εγκάρδια χαμόγελα, δήλωσε την στήριξη στο πλευρό του κ. Κουκιαδάκη, ο οποίος για άλλη μία φορά μίλησε για το όραμα του Συνδυασμού του.

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε με την παράταξη «"Συν Εργασία για το Ηράκλειο", διεκδικούμε το δικαίωμα για έναν δήμο με όραμα, με συν Εργασία, με αποτελεσματικότητα και εντιμότητα».

Σημειώνεται ότι τη μουσική επιμέλεια της βραδιάς έχουν αναλάβει τέσσερις υποψήφιοι - μουσικοί του συνδυασμού οι οποίοι είναι Λένα Χατζηγεωργίου (τραγούδι), Γιάννη Κασσωτάκη (τραγούδι – κιθάρα), και Ελευθερία Μανιαδή (τραγούδι), καθώς και με τον Δημήτρη Χουρδάκη (τραγούδι – κιθάρα), ενώ στο πιάνο θα συνοδεύσει ο Μανώλης Κανακάκης.

Επίσης σημειώνεται ότι μέρος των εσόδων θα διατεθεί σε κοινωνική δομή του Ηρακλείου και τα υπόλοιπα στις εκλογικές δαπάνες της παράταξης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News