Δημοτικές εκλογές '19

Αγιασμός στο εκλογικό κέντρο του Γιάννη Κουράκη

Αγιασμός πραγματοποιήθηκε στο εκλογικό Κέντρο του υποψηφίου δημάρχου Ηρακλείου κ. Γιάννη Κουράκη

Το αδιαχώρητο στον αγιασμό  του εκλογικού κέντρου του επικεφαλής της παράταξης «Ηράκλειο 3.7.5», το βράδυ της Τετάρτης, στην καρδιά της πόλης, και συγκεκριμένα, επί των Λ. Αβέρωφ και Δημοκρατίας.

Πλήθος πολιτών και φίλων της παράταξης και του επικεφαλής της κ. Γιάννη Κουράκη, αλλά και του συνόλου των υποψηφίων, έδωσε το «παρών» στον αγιασμό του εκλογικού κέντρου του επικεφαλής της παράταξης.

Μετά τον αγιασμό ακολούθησε σύντομη ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου κ. Κουράκη, ενώ όλοι οι παρευρισκόμενοι και υποψήφιοι της παράταξης συνομίλησαν και σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα αντάλλαξαν ευχές.

Ο κ. Κουράκης κατά τη διάρκεια ου αγιασμού, παρουσίασε το προεκλογικό σποτ της παράταξης, ενώ κατά τη διάρκεια της σύντομης ομιλίας του ευχήθηκε να μην περάσει ξανά το Ηράκλειο, όλα όσα πέρασε τα τελευταία πέντε χρόνια, αναφερόμενος, όπως είπε, στην αδράνεια της παρούσας τοπικής Αρχής.

Όπως χαρακτηριστικά είπε ο υποψήφιος δήμαρχος: «Πιστεύουμε  ότι το Ηράκλειο αξίζει μια καλύτερη τύχη από αυτήν που βίωσε τα τελευταία πέντε χρόνια. Υπάρχουν οι δυνατότητες να πάμε ξανά μπροστά, να συνδέσουμε την ιστορία μας με ένα μέλλον θετικό και αισιόδοξο».

Καταλήγοντας τόνισε: «Η πόλη μας πρέπει να γυρίσει σελίδα. έχει στρατηγικά  πλεονεκτήματα και εμείς μπορούμε να τα αξιοποιήσουμε. Στο Ηράκλειο δεν αξίζει η στασιμότητα»!

 

Σχόλια