Οι 5 υποψήφιοι Δήμαρχοι Γόρτυνας στο «Ελεύθερο Σημείο»

Δημοτικές
Οι 5 υποψήφιοι Δήμαρχοι Γόρτυνας στο «Ελεύθερο Σημείο»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι εκλογές στο Δήμο Γόρτυνας φαίνεται ότι έχουν ξεχωριστό ενδιαφέρον

Ένας αχανής Δήμος αλλά οικονομικά αδύναμος διεκδικείται από πέντε υποψηφίους δημάρχους οι οποίοι διασταυρώνουν απόψε το βράδυ τα ξίφη τους στην εκπομπή Ελεύθερο Σημείο με τον Λευτέρη Συμβουλάκη που θα μεταδοθεί στις 22:15 από την ΚΡΗΤΗ TV.

Το ντιμπέιτ για το Δήμο Γόρτυνας αναμένεται με εξαιρετικό ενδιαφέρον και η μετάδοσή του θα είναι ζωντανή από την Κρήτη TV. Στο κεντρικό στούντιο θα βρίσκονται οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Νίκος Σχοιναράκης επικεφαλής της παράταξης Ανανέωση Τώρα, Μιχάλης Δαριβιανάκης επικεφαλής της παράταξης Δυνάμεις Γόρτυνας, Μιχάλης Κοκολάκης επικεφαλής της παράταξης Μεγάλη Γόρτυνα, Σταύρος Ξυλούρης επικεφαλής της παράταξης Ενωτική Κίνηση Δήμου Γόρτυνας και Μιχάλης Μανιαδάκης επικεφαλής της παράταξης Λαϊκή Συσπείρωση.

Όσα συμβαίνουν στην Αυτοδιοίκηση και τοπική πολιτική σκηνή με ένα διαφορετικό βλέμμα.

Ο σφυγμός της τοπικής και κεντρικής επικαιρότητας σε μια εκλογική χρονιά και τα καρδιοχτύπια των πρωταγωνιστών καταγράφεται από μια διαφορετική προσέγγιση με ρεπορτάζ, σχόλια, αναλύσεις και απόψεις από προσκεκλημένους και πρωταγωνιστές των εξελίξεων!

Η εκπομπή «Ελεύθερο Σημείο» με το δημοσιογράφο Λευτέρη Συμβουλάκη από την ΚΡΗΤΗ TV, στοχεύει στην αντικειμενική ενημέρωση δίνοντας στον κάθε πολίτη τη δυνατότητα να ενημερώνεται για την Τοπική Αυτοδιοίκηση τόσο σε επίπεδο Δήμων αλλά και Περιφέρειας.

Κάθε Πέμπτη στις 10:15 το βράδυ με τον Λευτέρη Συμβουλάκη στην ΚΡΗΤΗ TV.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News