Συνεχίζει την περιοδεία του στον Πλατανιά ο Μανώλης Ντουντουλάκης

Δημοτικές
Συνεχίζει την περιοδεία του στον Πλατανιά ο Μανώλης Ντουντουλάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνοδευόμενος από μέλη του συνδυασμού και υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους

Με αμείωτους ρυθμούς και βασικό γνώμονα τις δημόσιες ανακοινώσεις του προγράμματος της παράταξης Ανεξάρτητη Κίνηση Δήμου Πλατανιά «Νέα Εποχή», προκειμένου όλοι οι δημότες να γίνουν κοινωνοί των προτάσεων και του σχεδίου για την ανάπτυξη και ανάδειξη του Δήμου, συνεχίζει τις επισκέψεις του σε περιοχές και χωριά του δήμου Πλατανιά ο υποψήφιος δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού Μανώλης Ντουντουλάκης.

Χθες, Τρίτη 7 Μαΐου, ο κ. Ντουντουλάκης συνοδευόμενος από μέλη του συνδυασμού και υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους επισκέφτηκε τις Βουκολιές όπου τον υποδέχθηκαν με ιδιαίτερη θέρμη.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Πλατανιά είχε επαφές με κατοίκους και φορείς του χωριού, αλλά και την ευκαιρία να συζητήσει μαζί τους για τα ζητήματα που τους απασχολούν.

Οι κάτοικοι των Βουκολιών δεν παρέλειψαν να εκφράσουν την αγωνία τους και τον προβληματισμό για τα θέματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους, η οποία ειδικά μετά τις πρόσφατες καταστροφές που προκάλεσαν οι θεομηνίες έχει δυσκολέψει σε υπερθετικό βαθμό.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης ο Μανώλης Ντουντουλάκης, δήλωσε: «Με μέλη του συνδυασμού μας επισκεφθήκαμε τις Βουκολιές. Σκοπός μας είναι να βρεθούμε σε κάθε γωνιά του Δήμου μας, κοντά στους συμπολίτες μας, ώστε να καταγράψουμε τα προβλήματα τους, να ακούσουμε τις αγωνίες τους, αλλά και τις προτάσεις τους και παράλληλα να τους γνωστοποιήσουμε τις δικές μας προτεραιότητες και θέσεις για την επόμενη μέρα του Δήμου Πλατανιά».

Σήμερα ο κ. Ντουντουλάκης συνοδευόμενος από μέλη του συνδυασμού θα επισκεφτεί τα χωριά Συρίλι, Ζουνάκι, Λίμνη και Ντερές.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News