Δημοτικές εκλογές '19

Σχοιναράκη από Αλικαρνασσό: «Η καθημερινότητα, το κορυφαίο θέμα της επόμενης ημέρας»

Η υποψήφια δήμαρχος Ηρακλείου στην Αλικαρνασσό

Η υποψήφια Δήμαρχος Ηρακλείου, κ. Ευαγγελία Σχοιναράκη – Ηλιάκη πραγματοποίησε περιοδεία στη Λαϊκή αγορά της Αλικαρνασσού και σε υπηρεσίες της περιοχής, συνοδευόμενη από υποψήφιους και υποψήφιες δημοτικούς συμβούλους, του συνδυασμού «ΗΡΑΚΛΕΙΟΝ Αξίζει».

Η κ. Ευαγγελία Σχοιναράκη – Ηλιάκη συνομίλησε με πολίτες και τους ενημέρωσε για τους άξονες του προγράμματος του συνδυασμού, διαβεβαιώνοντάς τους ότι στις 26 Μαΐου η πόλη, θα αλλάξει πολιτική.

«Η καθημερινότητα είναι το κορυφαίο θέμα της επόμενης ημέρας για το «ΗΡΑΚΛΕΙΟΝ Αξίζει». Προτεραιότητα για εμάς είναι ο πολίτης. Η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι ο πιο σημαντικός θεσμός της διοικητικής δομής της χώρας. Πρέπει να είναι κοντά στους πολίτες, να αφουγκράζεται τα προβλήματά τους και να διαμορφώνει πολιτικές για τη λύση τους. Πιστεύουμε στην ανεξάρτητη Τοπική Αυτοδιοίκηση, στο πλαίσιο της οποίας οι πολίτες, για να ξεπεράσουν τα σημαντικά τους προβλήματα, κυρίως αυτά της καθημερινότητας, θα πρέπει να ακούγονται» δήλωσε η  Ευαγγελία Σχοιναράκη – Ηλιάκη.

Σχόλια