Γιώργος Μαρινάκης : Παρουσίασε τους υποψήφιους του συνδυασμού του

Δημοτικές
Γιώργος Μαρινάκης : Παρουσίασε τους υποψήφιους του συνδυασμού του
Η παρουσίαση έγινε στον ίδιο χώρο από όπου ξεκίνησαν όλα πριν από 13 χρόνια για τον επικεφαλής του συνδυασμού

Στο κατάμεστο ωδείο Ρεθύμνου, παρουσίασε τους υποψηφίους του, ο επικεφαλής της Νέας Αντίληψης και εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος Ρεθύμνου, Γιώργος Μαρινάκης. Στην εκδήλωση μίλησαν διακεκριμένοι πανεπιστημιακοί και αυτοδιοικητικοί, τονίζοντας τις αλλαγές που έχουν μεταμορφώσει το Ρέθυμνο, την ανανέωση, την εμπειρία και την ικανότητα των υποψηφίων του συνδυασμού.

13 χρόνια μετά και μέσα από τον ίδιο χώρο όπου ξεκίνησαν όλα, η Νέα Αντίληψη, στο κατάμεστο ωδείο Ρεθύμνου και ο επικεφαλής, δήμαρχος και υποψήφιος δήμαρχος Ρεθύμνου, Γιώργος Μαρινάκης, παρουσίασε τους υποψηφίους, συνοδοιπόρους του στη νέα εποχή της τοπικής αυτοδιοίκησης. Το Ρέθυμνο όπως αναφέρθηκε από αφόρητη πόλη που είχε καταστεί, μεταμορφώθηκε τα τελευταία χρόνια.

Την καθοριστική συμβολή του Γιώργου Μαρινάκη στην διαχείριση του μεταναστευτικού προβλήματος, κάτι που έγινε γρήγορα, αποτελεσματικά και μάλιστα σε επίπεδο όχι μόνο Ρεθύμνου, αλλά ολόκληρης της Κρήτης, αναγνώρισε ο Γιώργος Προκοπάκης, πρώην καθηγητής του Πανεπιστημίου Columbia.

Παράλληλα, ο Δήμαρχος Κομοτηνής, Γιώργος Πετρίδης, τόνισε μεταξύ άλλων τις δράσεις αναφορικά με το περιβάλλον και τη διαφύλαξη της υγείας και της περιουσίας των δημοτών. Οι υποψήφιοι του συνδυασμού Νέα Αντίληψη, είναι οι δικοί σας άνθρωποι, τονίστηκε, όπως και ότι η δημοτική αυτή ομάδα, ανανεωμένη, αλλά και με εγνωσμένη εμπειρία και ικανότητα, θα συνεχίσει την αναπτυξιακή ρότα του τόπου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News