Στις Κορφές περιόδευσε ο Μενέλαος Μποκέας

Δημοτικές
Στις Κορφές περιόδευσε ο Μενέλαος Μποκέας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνεχίζει τις επαφές του με τις τοπικές κοινωνίες ο υποψήφιος Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας

Στην κατεύθυνση αυτή ο ίδιος και οι υποψήφιοι της παράταξής του «Το Μαλεβίζι μπορεί!» επισκέφθηκαν τις Κορφές, συζητώντας με φορείς και κατοίκους, στο πλαίσιο και της διαβούλευσης του προγράμματος του συνδυασμού.

Σε δηλώσεις του ο Μενέλαος Μποκέας ανέφερε:

«Οι Κορφές των ανατολικών παρυφών του Ψηλορείτη αναζητούν να αγγίξουν τις «κορυφές» που είναι συνδεδεμένες με το όνομά τους. Τις κορυφές που αρμόζουν στον πλούσιο πρωτογενή τομέα τους. Τις κορυφές ανάδειξης του πανοραμικού φυσικού κάλλους τους. Τις κορυφές προβολής της «ντρυγιάς του Μανταλένη», του σημαντικού αυτού διατηρητέου μνημείου της φύσης.

Οι κάτοικοι στις Κορφές αγαπούν τις γειτονιές τους και μιλούν με πάθος για την ιστορία τους. Ζωντανοί και φιλόξενοι, ζητούν τη φροντίδα που θα προσδώσει στον οικισμό τους προοπτική. Ανθρώπινες συνθήκες για την κάθε μέρα τους και ελπίδες για το μέλλον των παιδιών τους.

Στον ορεινό όγκο του Δήμου βιώνουν τα προβλήματα πολύ πιο έντονα, αντιμετωπίζουν πολλαπλά όλες τις ελλείψεις και τις αδυναμίες. Οι Κορφές χρειάζονται να αποτελέσουν κομμάτι ενός Μαλεβιζίου που προσφέρει στους δημότες του προοπτική και ποιότητα ζωής».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News