Σε πανηγυρικό κλίμα η συνάντηση υποψηφίων του συνδυασμού «Μινώα Πεδιάδας - Τόπος με Μέλλον»

Δημοτικές
Σε πανηγυρικό κλίμα η συνάντηση υποψηφίων του συνδυασμού «Μινώα Πεδιάδας - Τόπος με Μέλλον»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνάντηση των υποψηφίων του συνδυασμού «Μινώα Πεδιάδας - Τόπος με Μέλλον» με επικεφαλής τον Ζαχαρία Καλογεράκη

Το απόγευμα της  Δευτέρας, πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του συνόλου των υποψηφίων του συνδυασμού «Μινώα Πεδιάδας – Τόπος με Μέλλον», μετά από κάλεσμα του επικεφαλής της παράταξης και Δημάρχου Μινώα Πεδιάδας κ. Ζαχαρία Καλογεράκη.

Στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε κλίμα νίκης και ενθουσιασμού, έδωσαν το παρόν όλοι οι υποψήφιοι τόσο του κεντρικού όσο και των τοπικών ψηφοδελτίων, παλιότεροι συνεργάτες Δημοτικοί Σύμβουλοι καθώς και στελέχη της εκλογικής επιτροπής του συνδυασμού.

Πραγματοποιήθηκε ένας σύντομος απολογισμός του έργου τη Δημοτικής Αρχής, αλλά και παρουσίαση των στόχων της επόμενης τετραετίας. Ο κ. Καλογεράκης τόνισε τη δυναμική του ψηφοδελτίου το οποίο απαρτίζεται από  στελέχη ικανά και δραστήρια προερχόμενα από όλο το πολιτικό φάσμα. Ένα ψηφοδέλτιο ανανεωμένο κατά 60% , που διασφαλίζει τη νίκη στις εκλογές της 26ης Μαΐου, μέσα από την κοινή προσπάθεια όλων.

Αναφέρθηκε επίσης στα χαρακτηριστικά του προεκλογικού αγώνα, ζητώντας απ’ όλους να συνεχίσουν με σεβασμό και ήθος, διεξάγοντας έναν έντιμο και πολιτισμένο αγώνα στην πορεία προς τις εκλογές. 

Παράλληλα ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες του, Δημοτικούς Συμβούλους, πρώην και νυν Αντιδημάρχους που όλοι μαζί ξεκίνησαν το 2011, υλοποιώντας ένα σημαντικό έργο για τον τόπο.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση των υποψηφίων σε πανηγυρικό κλίμα και τον κ. Ζαχαρία Καλογεράκη να εύχεται σε όλους καλή επιτυχία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News