Δημοτικές εκλογές 2019: Ανοιχτή επιστολή Σισαμάκη προς όλους τους υποψηφίους

Δημοτικές
Δημοτικές εκλογές 2019: Ανοιχτή επιστολή Σισαμάκη προς όλους τους υποψηφίους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αφορμή στάθηκε η κατάθεση των συνδυασμών στο Πρωτοδικείο

Στην τελική ευθεία για τις εκλογές της 26ης Μαΐου και με αφορμή την κατάθεση στο Πρωτοδικείο των συνδυασμών που διεκδικούν τον Δήμο Ηρακλείου, ο επικεφαλής της παράταξης «Ηράκλειο για όλους» και υποψήφιος Δήμαρχος Γιώργος Σισαμάκης απευθύνει τα συγχαρητήριά του προς όλους τους επικεφαλείς παρατάξεων, αλλά και υποψήφιους συμβούλους.

Ο κ. Σισαμάκης εκφράζει παράλληλα τις ευχές του για καλό αγώνα, καθώς κοινός σκοπός, όπως επισημαίνει, είναι το συμφέρον του Δήμου.

Ειδικότερα ο υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου αναφέρει:

«Με χαρά βλέπουμε τον αρκετά μεγάλο αριθμό υποψηφιοτήτων που κατατέθηκαν στο Πρωτοδικείο για τις εκλογές στον Δήμο Ηρακλείου, γεγονός το οποίο δείχνει πως, αν μη τι άλλο, υπάρχουν πολλοί συνδημότες μας που επιθυμούν να προσφέρουν στην πόλη και τους κατοίκους της.

Ο πλουραλισμός των απόψεων και ο γόνιμος διάλογος ποτέ δεν έβλαψαν, αντιθέτως πιστεύω ότι θα λειτουργήσουν υπέρ της προώθησης λύσεων για ζητήματα που θα βοηθήσουν στην αναπτυξιακή πορεία του τόπου μας και την βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων μας.

Είμαι σίγουρος ότι το επόμενο διάστημα, και μέχρι να κληθούν οι πολίτες να εκφράσουν στην κάλπη την προτίμησή τους, θα επικρατήσει ο ίδιος πολιτικός πολιτισμός που έχει επιδειχθεί μέχρι και σήμερα, με γνώμονα πάντα το συμφέρον του Ηρακλείου. Εξάλλου σε αυτό την προσπάθεια, παρά τις όποιες διαφορές, πολιτικές και άλλες, κοινός μας στόχος πρέπει να είναι το καλύτερο αύριο του Δήμου και των δημοτών.

Το ποιος θα οδηγήσει το Ηράκλειο σε αυτό το καλύτερο αύριο, θα το κρίνουν οι άνθρωποί του με την ψήφο τους!

Εύχομαι σε όλους τους υποψηφίους έναν όμορφο και ουσιαστικό προεκλογικό αγώνα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News