Σε Γωνιές και Αστυράκι ο υποψήφιος δήμαρχος Μιχάλης Χουστουλάκης

Δημοτικές
Σε Γωνιές και Αστυράκι ο υποψήφιος δήμαρχος Μιχάλης Χουστουλάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνοδευόμενος από κλιμάκιο της Λαϊκής Συσπείρωσης

Κλιμάκιο της Λαϊκής Συσπείρωσης περιόδευσε την Κυριακή 5 Μαΐου στην Τύλισσο και στα χωριά Γωνιές και Αστυράκι του δήμου Μαλεβιζίου με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Μαλεβιζίου Μιχάλη Χουστουλάκη.

Στο κλιμάκιο συμμετείχαν και οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι με τη Λαϊκή Συσπείρωση Γωνιανάκης Γιάννης, Δαλέζιος Γιάννης και Χουστουλάκη Νατάσα καθώς και πλήθος υποψήφιων δημοτικών σύμβουλων.

Στη συζήτηση με τους κατοίκους τονίστηκε ότι στις επερχόμενες εκλογές δεν πρέπει να επιβραβευτούν όλοι εκείνοι στην περιφέρεια και τους δήμους που έχουν ευθύνη μαζί με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και τις προηγούμενες διαχρονικά που έφεραν το λαό στη σημερνή κατάσταση.

Ο Μ. Χουστουλάκης κάλεσε τους κατοίκους να συνδέσουν τα τοπικά ζητήματα με την ευρύτερη πολιτική κατάσταση ώστε να εντοπίσουν τους πραγματικούς «ενόχους». Να μη δώσουν άλλη ευκαιρία σε όλους αυτούς που στήριξαν και εφάρμοσαν όλες αυτές τις καταστροφικές πολιτικές για τους εργαζόμενους, τους νέους, τους αγρότες, τους κτηνοτρόφους, τους μικρομεσαίους επαγγελματίες.

Ειδικότερα σε ό,τι αφορά το δήμο Μαλεβιζίου, σημείωσε πως δεν πρέπει να παρασυρθούν από τους δήθεν ανεξάρτητους υποψηφίους, που συμφώνησαν όλοι μαζί για αύξηση των τελών χωρίς αντίκρισμα για τους δημότες και παροχή διευκολύνσεων στα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα.

Τέλος τόνισε ότι λύση δεν είναι η μοιρολατρία, ο συμβιβασμός και «το μικρότερο κακό», αλλά η αντεπίθεση και η στήριξη των ψηφοδελτίων της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στις τοπικές εκλογές και του ψηφοδελτίου του ΚΚΕ στις ευρωεκλογές.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News