Βιάννος: Δεν κατεβαίνει στις εκλογές ο Μανόλης Αναστασάκης - Η πρώτη του δήλωση

Δημοτικές
Βιάννος: Δεν κατεβαίνει στις εκλογές ο Μανόλης Αναστασάκης - Η πρώτη του δήλωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εκτός αυτοδιοικητικής κούρσας τελικά ο υποψήφιος δήμαρχος της Βιάννου, ο οποίος και δεν κατάφερε να κλείσει συνδυασμό

Ένας υποψήφιος «μείον» στο Δήμο Βιάννου ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών της 26ης Μαΐου.

Ο λόγος για τον Μανόλη Αναστασάκη που δεν κατάφερε να κλείσει ψηφοδέλτιο παρά τον μεγάλο αγώνα που έδωσε μέχρι και την τελευταία στιγμή που κατατίθεντο στα πρωτοδικεία οι συνδυασμοί των υποψηφίων δημάρχων και αντιπεριφερειαρχών.

Σε επικοινωνία του κ. Αναστασάκη με το neakriti, επιβεβαίωσε το γεγονός ότι δεν κατεβαίνει στις εκλογές, ωστόσο δεν θέλησε να ανοίξει περαιτέρω τα χαρτιά του, αναφορικά με το τι συνέβη και δεν κατάφερε να προσέλθει στο πρωτοδικείο για να καταθέσει τον συνδυασμό του.

Βέβαια για το θρίλερ με το ψηφοδέλτιο του είχε αναφερθεί εξάλλου και ο ίδιος φιλοξενούμενος την περασμένη Πέμπτη στην εκπομπή της ΚΡΗΤΗ TV , «Ελεύθερο Σημείο» και τον Λευτέρη Συμβουλάκη.

Ο κ. Αναστασάκης είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην καταθέσει συνδυασμό, καθώς αντιμετώπιζε δυσκολίες να κλείσει ψηφοδέλτιο αφήνοντας αιχμές για τους συνυποψηφίους του οι οποίοι και τον εγκάλεσαν.

Ο ίδιος είχε παραδεχτεί ότι δεν είχε αιτηθεί και εκδοθεί κανένα πιστοποιητικό για υποψήφιό του και είχε δηλώσει ότι ως τα μεσάνυχτα της Κυριακής θα προσπαθούσε να ολοκληρώσει το συνδυασμό του κάτι που δεν το κατόρθωσε ως φαίνεται. Πάντως σύμφωνα με τον κ. Αναστασάκη,  υποψήφιοι του ενσωματώθηκαν στην παράταξη Άνεμος Ελπίδας του Μπ. Κονδυλάκη.

Ο ίδιος υπογράμμισε με έμφαση ότι θα υπάρξει συνέντευξη τύπου όπου και θα «βάλει» όλα τα δεδομένα στο τραπέζι προκειμένου όπως υποστήριξε να ενημερωθούν και οι πολίτες του Δήμου Βιάννου.

 Δύο ακόμη συνδυασμοί των οποίων και αποσύρθηκαν οι επικεφαλής σε Χανιά και Ιεράπετρα

Επίσης εκτός από τον κ. Αναστασάκη δεν κατέθεσε υποψηφιότητα και ο κατά δήλωση μέχρι χθες υποψήφιος δήμαρχος Χανίων Θρασύβουλος Τσουχαλαράκης όπως επίσης  δεν κατέθεσε υποψηφιότητα ως υποψήφιος δήμαρχος ο Νίκος Δασκαλάκης για την Ιεράπετρα ο οποίος ενσωματώθηκε ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην παράταξη του υποψηφίου Δημάρχου Ιεράπετρας Αργύρη Πανταζή.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News