Στο Πρωτοδικείο Ηρακλείου η Μαρία Πετρακογιώργη - Ανυφαντάκη

Δημοτικές
Στο Πρωτοδικείο Ηρακλείου η Μαρία Πετρακογιώργη - Ανυφαντάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Μαρία Πετρακογιώργη - Ανυφαντάκη κατέθεσε το φάκελο κατάρτισης του συνδυασμού της

Το κατώφλι του Πρωτοδικείου Ηρακλείου, πέρασε η επικεφαλής της παράταξης «Φαιστός Ενεργοί Πολίτες» κι υποψήφια Δήμαρχος Δήμου Φαιστού, Μαρία Πετρακογιώργη-Ανυφαντάκη, προκειμένου να καταθέσει το φάκελο κατάρτισης του συνδυασμού της.

Η υποψήφια Δήμαρχος, συνοδεύονταν από μέλη του συνδυασμού, ενώ αμέσως μετά την κατάθεση του συνδυασμού έκανε την εξής δήλωση: «Καταθέσαμε το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού μας πλήρες και ολοκληρωμένο. Ο συνδυασμός μας αποτελείται από στελέχη ικανά που έχουν όρεξη για δουλειά και θέλουν να προσφέρουν στον Τόπο και το κοινωνικό σύνολο. Οι υποψήφιες/οι δημοτικοί σύμβουλοι  είναι γνωστοί και δραστήριοι συμπολίτισσες και συμπολίτες, με γνώση των προβλημάτων, με φρέσκιες ιδέες και όρεξη για δουλειά. Δεν προσεγγίζουμε την ανανέωση και την ισότητα με ευχολόγια και γενικόλογες αναφορές. Αποτελούν βαθιά μας πίστη και προτεραιότητά μας κι αποτυπώνονται με τη συμμετοχή μας στο ψηφοδέλτιό μας.

Τους ευχαριστώ για την απόφασή τους να συνεργαστούμε και την επομένη μέρα των εκλογών να συνδημιουργήσουμε μια ελπιδοφόρα περίοδο για το Δήμο μας.. Όλοι μαζί αποφασίσαμε να συμπορευτούμε με γνώμονα το καλό του Τόπου μας και καλούμε τους δημότες να μας εμπιστευτούν ώστε να αφοσιωθούμε απόλυτα στο να οδηγήσουμε το Δήμο μας στην ανάπτυξη και την ευημερία, έναν Δήμο Σύγχρονο - έναν Δήμο Πρωταγωνιστή..

Αυτό το χρέος μας, οφείλομε να εκπληρώσομε απέναντι στην συνείδηση μας, στην αγάπη για έναν τόπο που επιθυμούμε να προοδεύει και να ευημερεί.

Διαθέτουμε την εμπειρία και τη γνώση, αλλά κυρίως τη θέληση και την αποφασιστικότητα, για την «επανάσταση του αυτονόητου». Γνωρίζουμε την πραγματικότητα και πως να ασχοληθούμε επίμονα με τα καθημερινά προβλήματα για να κάνουμε το Δήμο μας λειτουργικό, ελκυστικό, φιλικό για τους δημότες και τους επισκέπτες του.

Εύχομαι σε όλες/ους καλή συνέχεια στη κοινή μας προσπάθεια».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News