Στο πλευρό του Π. Ινιωτάκη ο Λεωνίδας Λαγογιάννης

Δημοτικές
Στο πλευρό του Π. Ινιωτάκη ο Λεωνίδας Λαγογιάννης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το ψηφοδέλτιο του Πέτρου Ινιωτάκη στηρίζει με την υποψηφιότητά του ο Λεωνίδας Λαγογιάνης

Ο ίδιος αναφέρει ότι μετά από εκτενή σκέψη και έχοντας συνεκτιμήσει όλες τις παραμέτρους, αποφάσισε να συμμετάσχει στο κοινό ψηφοδέλτιο των παρατάξεων  «ΣυνΠραξη Δημοτών» και της «Άμεσης Δημοκρατίας» της οποίας είναι και μέλος με υποψήφιο δήμαρχο τον Πέτρο Ινιωτάκη.

Πιο αναλυτικά, σε γραπτή του δήλωση αναφέρει τα εξής:

«Τα τελευταία χρόνια με γνωρίσατε από κοινούς αγώνες για πολλά καυτά θέματα που βασανίζουν τον λαό μας. Σας διαβεβαιώνω ότι η απόφαση μου αυτή εντάσσεται στο ίδιο πλαίσιο, θεωρώντας ότι η «ΣυνΠραξη Δημοτών» των δύο παρατάξεων για έναν Δήμο όπου οι οικονομικά ασθενέστεροι πολίτες θα βρίσκουν ουσιαστικό στήριγμα και όχι απλά φιλανθρωπία, μπορεί να φέρει αλλαγές προς όφελος των συνδημοτών μας που έχουν ανάγκη.

Επιπλέον, η «ΣυνΠραξη» αυτή έχει σαφή χαρακτηριστικά Δημοκρατικού πατριωτισμού, τα οποία με βρίσκουν σύμφωνο, και πιστεύω ότι θα οδηγήσει ακόμη και σε αρνήσεις απέναντι στην κεντρική κυβέρνηση όσον αφορά τα αποθεματικά του Δήμου που θέλουν να υφαρπάξου, όσο και σε άλλα θέματα.

Σας ζητώ λοιπόν να στηρίξετε την κίνηση μας με όποιον τρόπο μπορείτε, και να γνωρίζετε ότι τις αξίες και τα ιδανικά που υπηρέτησα τόσα χρόνια στους αγώνες του λαού μας, θα συνεχίσω να υπηρετώ με το ίδιο πάθος».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News