Η Νίκη Μαυράκη - Λουμπάκη στο ψηφοδέλτιο του Κώστα Μαμουλάκη

Δημοτικές
Η Νίκη Μαυράκη - Λουμπάκη στο ψηφοδέλτιο του Κώστα Μαμουλάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με την παράταξη «Νέοι Δρόμοι»

Μια ακόμα υποψήφια, έρχεται και ενισχύει με την παρουσία της τη δυναμική της παράταξης «Νέοι Δρόμοι» με επικεφαλής τον Κώστα Μαμουλάκη.

Πρόκειται για την Νίκη Μαυράκη – Λουμπάκη, έμπορο, η οποία συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Μαλεβιζίου Κώστα Μαμουλάκη και θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Η Νίκη Μαυράκη – Λουμπάκη είναι μια δραστήρια και δυναμική γυναίκα, πρόσχαρη και πολύ αγαπητή στην τοπική κοινωνία. Είναι μητέρα δυο παιδιών, αλλά και γιαγιά και έχει ως στόχο να προσφέρει στα κοινά και να με όρεξη να συμβάλει στην κοινή αναπτυξιακή προσπάθεια που καταβάλλεται στο Δήμο Μαλεβιζίου.

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου και επικεφαλής της παράταξης Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Με χαρά υποδεχόμαστε μια ακόμα νέα υποψήφια, μια γυναίκα πολυτάλαντη, δυναμική και δραστήρια, την Νίκη Μαυράκη – Λουμπάκη, που με την παρουσία της δίνει ακόμα μεγαλύτερη ώθηση στη δυναμική της παράταξής μας «Νέοι Δρόμοι». Πρόκειται για μια υποψήφια που έχει ικανότητες και διάθεση προσφοράς, μια γυναίκα που μπορεί να δώσει ένα ιδιαίτερο στίγμα στον κοινό αγώνα. Μαζί και με την Νίκη, συνεχίζουμε αυτή την όμορφη προσπάθεια, αυτή την πορεία προς το αύριο, με αισιοδοξία, αποφασιστικότητα και θετική ενέργεια. Πάντοτε με τον πολίτη στο επίκεντρο, με τις ανάγκες του τόπου ως προτεραιότητες. Καλωσορίζω λοιπόν για μια ακόμα φορά την αγαπητή Νίκη Μαυράκη - Λουμπάκη και της εύχομαι κάθε επιτυχία στην κοινή μας πορεία».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News