Η Ελευθερία Καβλεντάκη – Κολοκοτρώνη στο ψηφοδέλτιο του Μ. Κοκοσάλη

Δημοτικές
Η Ελευθερία Καβλεντάκη – Κολοκοτρώνη στο ψηφοδέλτιο του Μ. Κοκοσάλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με στόχο να λυθεί κάθε πρόβλημα ή ανάγκη της καθημερινότητας

Την υποψηφιότητα της για τον Δήμο Αρχανών – Αστερουσίων με το ψηφοδέλτιο του Μανώλη Κοκοσάλη ανακοίνωσε η Ελευθερία Καβλεντάκη – Κολοκοτρώνη

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Δήμος Αρχανών – Αστερουσίων είναι ένας Δήμος πρότυπο σε αξίες και παραδοσιακά χωριά με αυθεντικούς ανθρώπους. Η μοναδικότητα της απλότητας, της φιλοξενίας, της γαστρονομίας αλλά και της διατήρησης και ανάδειξης της ιστορίας και του πολιτισμού του κάθε χωριού του Δήμου, μου δημιουργούν  πολλαπλά συναισθήματα, σεβασμό και ευθύνη να προσφέρω στα κοινά με όλες μου τις δυνάμεις τα ΜΕΓΙΣΤΑ.

Με τη δυναμική και ενθουσιασμό του νέου ανθρώπου, την γνώση, τις καινοτόμες ιδέες μου και την πολύ όρεξη για προσφορά στον τόπο μου, συμμετέχω ξανά στο πλευρό του Μανώλη Κοκοσάλη στο Συνδυασμό Πολιτών Αυτοδιοίκηση ως Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος.

Το όραμα μου για ένα Δήμο που θα είναι πρότυπο όχι μόνο στην Κρήτη αλλά σε ολόκληρη την Ελλάδα, στηρίζεται και ταυτίζεται απόλυτα με το  οραματικό σχέδιο της παράταξης μας.

Ζητάω την στήριξη σας για να μπορέσω και να μπορέσουμε μαζί, πόρτα πόρτα, χωριό χωριό, να καταγράψουμε, να αναδείξουμε, να στηρίξουμε, να υλοποιήσουμε και να λύσουμε κάθε πρόβλημα ή ανάγκη, που θα κάνει την περιοχή και την καθημερινότητα μας, πολύ πολύ καλύτερη.

 

Κατάγομαι από το Μεσοχωριό Μονοφατσίου και είμαι κόρη του Μιχάλη Καβλεντάκη ή ΞΥΛΟΥΡΗ. Η μητέρα μου το γένος Κοζυράκη από το Μεσοχωριό επίσης.

Είμαι παντρεμένη με τον Αλέξανδρο Κολοκοτρώνη απόστρατο Αξιωματικό Πολεμικής Αεροπορίας και έχουμε μία κόρη την Κατερίνα.

Έχω επαγγελματική εμπειρία σε εταιρία επικοινωνίας και ενημέρωσης ως υπεύθυνη για θέματα περιφέρειας και αυτοδιοίκησης. Επίσης στο Δήμο Αστερουσίων εργάστηκα ως υπεύθυνη οργάνωσης και διοίκησης γραφείου κίνησης, καθώς και για οργάνωση των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου.

Έχω εργαστεί σε εταιρεία ως υπεύθυνη διοργάνωσης μικρών και μεγάλων πολιτιστικών εκδηλώσεων και εκθέσεων, σε συλλόγους, δήμους, περιφέρειες.

Σήμερα εργάζομαι ως ελεύθερη επαγγελματίας στην οργάνωση και ανάπτυξη ανθρώπινου δυναμικού και marketing όπου διευθύνω, εκπαιδεύω, συντονίζω και εκπροσωπώ ένα μεγάλο δίκτυο ενεργών συνεργατών μου.

Από μικρή έχω γαλουχηθεί από την οικογένεια μου και ειδικά από τον Κρεοπώλη, Παντοπώλη Πατέρα μου και γνωστό σε όλους ΞΥΛΟΥΡΗ να σέβομαι, να αγαπώ, να εξυπηρετώ και να προσφέρω τα μέγιστα στους συνανθρώπους μου και στον τόπο που γεννήθηκα και εργάζομαι. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News