Δύο ακόμα υποψήφιοι στο συνδυασμό «Χανιά Κοιτάμε Μπροστά»

Δημοτικές
Δύο ακόμα υποψήφιοι στο συνδυασμό «Χανιά Κοιτάμε Μπροστά»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο συνδυασμός κάνει λόγο για μια "ομάδα, που θα βαδίζει με ενιαίο βήμα και με το βλέμμα μπροστά"

Δύο νέοι υποψήφιοι προστέθηκαν στο συνδυασμό «Χανιά Κοιτάμε Μπροστά» του υποψήφιου δημάρχου Χανίων Ευτύχη Δαμιανάκη. Πρόκειται για το Νεκτάριο Ψαρουδάκη και τον Βασίλη Καλοτεράκη.

Νεκτάριος Ψαρουδάκης: Με έπεισε ο Ευτύχης Δαμιανάκης

Όπως αναφέρει ο επιχειρηματίας και μέλος Δ.Σ. Ε.Β.Ε.Χ. κ.Ψαρουδάκης: «Είναι η επαγγελματική μου δραστηριότητα, χάρη στην οποία συναναστρέφομαι πλήθος συμπολιτών μου κι αφουγκράζομαι τις σκέψεις και τις ανησυχίες τους...

Είναι η ενεργή συμμετοχή μου σε συλλογικούς θεσμούς του τόπου μας, που με κάνει να αναζητώ πιο ελπιδοφόρες προοπτικές για το αύριο...

Είναι οι εμπειρίες που απέκτησα από τη θέση του Αντιπροέδρου που κατείχα ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ε.Β.Ε.Χ., που ώθησε τη σκέψη μου σε μεγαλύτερους και πιο περίπλοκους προβληματισμούς...

Είναι το ανήσυχο πνεύμα μου, που δε μου επιτρέπει να αδιαφορήσω για τις ελλείψεις και τις στερήσεις που υπομένουν οι άνθρωποι του τόπου μας...

Είναι ο Ευτύχης Δαμιανάκης, που με το σθένος και την αποφασιστικότητά του για αλλαγή με έπεισε πως μπορεί να κάνει πράξη όσα έμοιαζαν έως τώρα ανέφικτα, ασκώντας έναν ορθό και αποτελεσματικό τρόπο διοίκησης του Δήμου μας.

Είναι αυτοί και πολλοί ακόμη λόγοι, που με παρακίνησαν να συμπορευτώ μαζί του, να στηρίξω την ομάδα του και να συνεισφέρω κι εγώ στον Δήμο μας.

Με τη συμμετοχή μου στη Δημοτική Κίνηση «Χανιά – Κοιτάμε μπροστά», και με πρωτεργάτη τον Ευτύχη Δαμιανάκη, αναλαμβάνω την ευθύνη να αξιοποιήσω τις γνώσεις και τις εμπειρίες που έχω μέχρι σήμερα αποκομίσει, προς όφελος του τόπου μας.

Στο πλαίσιο της συλλογικής μας προσπάθειας, στοχεύουμε στη χάραξη νέας πορείας για τον Δήμο Χανίων, με γνώμονα τις ανάγκες του αύριο. Εμείς μάθαμε στις κακοτοπιές, μας έγιναν συνήθεια και βίωμα. Δεσμεύομαι, όμως, με τη δική σας στήριξη, να κάνω το κατά δύναμιν, προκειμένου να παραδώσουμε στα παιδιά μας έναν Δήμο λειτουργικό και ορθά δομημένο... Έναν Δήμο υγιή. Έναν Δήμο που να τους αξίζει».

(Aριστερά ο κ.Καλοτεράκης και δεξιά ο κ.Ψαρουδάκης)

Βασίλης Καλοτεράκης: Ενεργοποίηση και συμμετοχή για τον Δήμο Χανίων

Όπως τονίζει ο κατασκευαστής κτιρίων – επαγγελματικών χώρων και Μέλος Δ.Σ. Ε.Β.Ε.Χ. κ.Καλοτεράκης: «Πιστεύω στην ενεργοποίηση και στη συμμετοχή. Στην καθημερινή τριβή και δουλειά. Στη συλλογική προσπάθεια και στον διαρκή αγώνα για το κοινό καλό. Πιστεύω ότι αυτή η διαδικασία είναι χρήσιμη, κρίσιμη, αλλά και ευεργετική, τελικά, για κάθε πολίτη, ο οποίος, παρά τις δυσκολίες, βρίσκει τον απαιτούμενο χρόνο για να ασχοληθεί σοβαρά και συστηματικά με τον τόπο του, όπου ζει και εργάζεται επί σειρά ετών.

Οι αυτοδιοικητικές εκλογές δίνουν τη δυνατότητα ενεργοποίησης και συμμετοχής. Και ως ενεργός πολίτης, που βιώνω καθημερινά τα προβλήματα και τις υστερήσεις του Δήμου μας, του Δήμου Χανίων, αποφάσισα να είμαι παρών. Παρών ως μέλος μιας ισχυρής ομάδας ανθρώπων με σημαντικό επαγγελματικό και κοινωνικό «αποτύπωμα» στην τοπική κοινωνία και όχι μόνο, που στοχεύουμε, όλοι μαζί, στην «αναγέννηση» του Δήμου μας.

Σημαντική παράμετρος για την ένταξή μου στη Δημοτική Κίνηση «Χανιά – Κοιτάμε μπροστά» αποτέλεσε η προσωπικότητα του επικεφαλής, υποψήφιου δημάρχου Χανίων Ευτύχη Δαμιανάκη. Ο Ευτύχης Δαμιανάκης είναι ένας άνθρωπος που εμπιστεύομαι, ένας άνθρωπος με ηγετικές και διοικητικές ικανότητες, σημαντικές γνώσεις και πλούσια εμπειρία, που μπορεί να ανταποκριθεί αποτελεσματικά στα πολυσύνθετα καθήκοντα του Δημάρχου Χανίων, έχοντας στο πλευρό του μία συμπαγή – ικανή ομάδα, που θα βαδίζει με ενιαίο βήμα και με το βλέμμα μπροστά».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News