Δήμος Χερσονήσου: Υποψήφια η Ναυσικά Κωνσταντοπούλου με τον Γ. Μαστοράκη

Δημοτικές
Δήμος Χερσονήσου: Υποψήφια η Ναυσικά Κωνσταντοπούλου με τον Γ. Μαστοράκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναλυτικά η ανακοίνωσή της κ. Κωνσταντοπούλου

Υποψήφια στο δήμο Χερσονήσου με τον συνδυασμό «Όλοι Μαζί – Νέα Πορεία» με επικεφαλής τον Γιάννη Μαστοράκη είναι η Ναυσικά Κωνσταντοπούλου.

«Πρόκειται για ακόμα μία αξιόλογη και δραστήρια συντοπίτισσά μας εντάσσεται στην κοινή μας προσπάθεια για τις δημοτικές εκλογές, με την παράταξή μας, "Όλοι Μαζί - Νέα Πορεία"», ανέφερε σε δήλωσή του ο κ. Μαστοράκης.

Η κ. Κωνσταντοπούλου σε ανακοίνωσή της ανέφερε τους λόγους που την ώθησαν να συμμετέχει στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή της:

«Μετά από πολλή σκέψη αποφάσισα να ανταποκριθώ θετικά στην πρόταση που δέχθηκα από τον συνδυασμό «Όλοι μαζί, νέα πορεία» με επικεφαλής το δήμαρχο Χερσονήσου, Γιάννη Μαστοράκη και πλέον είμαι υποψήφια δημοτικός σύμβουλος στο δήμο Χερσονήσου.

Η απόφαση αυτή μόνο εύκολη δεν ήταν αφού για αρκετές ημέρες ζύγιζα τα θετικά και τα αρνητικά.

Το βασικότερο επιχείρημα που με έπεισε να προχωρήσω σε αυτήν την κίνηση είναι πως έφτασε η ώρα να σταματήσω την «κριτική του καναπέ» και να προσπαθήσω με όσες δυνάμεις έχω να προσφέρω ό,τι καλύτερο στον τόπο που μένω και αγαπώ.

Ο δήμος Χερσονήσου δεν είναι μόνο ένας τουριστικός δήμος, όπως πολλοί κατά καιρούς αναφέρουν.

Αντίθετα, έχει μία πλούσια ιστορία που κρατάει από τον Μινωικό Πολιτισμό ενώ αρκετές περιοχές του δήμου αναπτύσσονται ραγδαία και χρειάζεται την προσοχή της δημοτικής αρχής.

Με την υποψηφιότητά μου στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου θέλω:

- Να γίνει πράξη η ισόρροπη ανάπτυξη ανάμεσα στις περιοχές του δήμου Χερσονήσου

- Να αξιοποιηθούν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα αλλά και οι – πολλές δυστυχώς – ανεκμετάλλευτες δυνατότητες του

- Να προχωρήσουμε όλοι μαζί μπροστά και, χωρίς αναβολές, να δρομολογήσουμε τα σημαντικά πράγματα που πρέπει να γίνουν

Γιατί, με την ομάδα του Γιάννη Μαστοράκη, Όλοι μαζί μπορούμε να χαράξουμε Νέα Πορεία».

Η Ναυσικά Κωνσταντοπούλου γεννήθηκε στις 27 Αυγούστου του 1977 στο Ηράκλειο Κρήτης. Γονείς της είναι ο δημοσιογράφος Ντίνος Κωνσταντόπουλος και η συνταξιούχος νηπιαγωγός Ελένη Βελιγραντάκη από το Αβδού Πεδιάδος.

Η ίδια σπούδασε Νοσηλευτική – Τραυματολογία στο ΙΕΚ Ηρακλείου ωστόσο την κέρδισαν τα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας (ΜΜΕ).

Έχει εργαστεί σε ραδιόφωνα (όπως την ΕΡΑ Ηρακλείου), σε διάφορες εφημερίδες του Ηρακλείου («Τόλμη», «Νέα Κρήτη», «Εθνική Φωνή») καθώς και σε ενημερωτικά πόρταλ (όπως το «cretapost.gr»).

Από το 1994 μένει στον Συνοικισμό Δασκάλων και Νηπιαγωγών «Βραχόκηπος» ενώ τα τελευταία χρόνια είναι ταμίας στο διοικητικό συμβούλιο του Πολιτιστικού και Αθλητικού Συλλόγου «Βραχόκηπος».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News