Με την  Κίνηση «Ηράκλειο 3.7.5» ο Φάνης Ζαμπετάκης

Δημοτικές
Με την  Κίνηση «Ηράκλειο 3.7.5» ο Φάνης Ζαμπετάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρόκειται για τον γνωστό καρδιολόγο της πόλης μας Φάνη Ζαμπετάκη, που αποτελεί ακόμα ένα δυνατό όνομα, στο ψηφοδέλτιο του «Ηράκλειο 3.7.5»

Ο καταξιωμένος στην κοινωνία του Ηρακλείου, επιστήμονας ιατρός - καρδιολόγος Φάνης Ζαμπετάκης, κοσμεί από σήμερα το ψηφοδέλτιο της δημοτικής παράταξης «Ηράκλειο 3.7.5.»  συμμετέχοντας  στη μάχη των επικείμενων αυτοδιοικητικών εκλογών  με το  Γιάννη Κουράκη.

Πρόκειται για τον γνωστό καρδιολόγο της πόλης μας Φάνη Ζαμπετάκη, που αποτελεί ακόμα ένα δυνατό όνομα, στο ψηφοδέλτιο του «Ηράκλειο 3.7.5».

Ο διακεκριμένος καρδιολόγος συστρατεύεται με τον Γιάννη Κουράκη με τους στόχους που έχει θέσει και υιοθετώντας το προγραμματικό πλαίσιο και τις αξίες που η κίνηση «Ηράκλειο 3.7.5» πρεσβεύει.

Η  επιλογή του Φάνη Ζαμπετάκη ενισχύει τον αέρα νίκης που ήδη πνέει, στον δυναμικό συνδυασμό «Ηράκλειο 3.7.5» καθώς ο αγαπητός καρδιολόγος χαίρει της βαθιάς εκτίμησης και εμπιστοσύνης των Ηρακλειωτών, που στη συναναστροφή μαζί του έχουν αναγνωρίσει την αγάπη του για τον άνθρωπο και τον τόπο του.

Η επιστημονική ικανότητα του Φάνη Ζαμπετάκη έχει τύχει της διεθνούς αναγνώρισης. Ο ίδιος  εργάσθηκε μέχρι το 2003 με την ιδιότητα του Επίκουρου Καθηγητή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Στρασβούργου. Από το 2003 είναι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου και ασκεί την Επιστήμη του στον τόπο του.

Είναι από τους πρώτους επιστήμονες της πόλης, που έθεσε σε δημόσιο διάλογο, την ανάγκη ενός ολοκληρωμένου τοπικού σχεδίου Υγείας, για όλους τους δημότες και στα τρία επίπεδα του Υγειονομικού Συστήματος.

Το 2008 ίδρυσε ένα από τα πλέον σύγχρονα διαγνωστικά κέντρα της Κρήτης  και στο οποίο κατέχει το ρόλο του Επιστημονικού Διευθυντή.

Ο Φάνης Ζαμπετάκης με πολυδιάστατη κοινωνική προσφορά με επίκεντρο την εκπαίδευση και την πρόληψη υγείας και την ανακούφιση των αδυνάμων συμπολιτών μας, είναι πάντα δίπλα στους αθλητές και τα σωματεία σε κάθε μεγάλη και μικρή δραστηριότητά τους αλλά κυρίως είναι δίπλα σε κάθε τι που μπορεί να φέρει την αλλαγή στη καθημερινότητα των συμπολιτών του.

Τέλος, ο Γιάννης Κουράκης τον καλωσόρισε και του ευχήθηκε καλή επιτυχία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News