Δημοτικές εκλογές 2019: Ο Μενέλαος Μποκέας στα Λινοπεράματα

Δημοτικές
Δημοτικές εκλογές 2019: Ο Μενέλαος Μποκέας στα Λινοπεράματα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο υποψήφιος δήμαρχος μίλησε με φορείς και κατοίκους για τα θέματα που τους απασχολούν

Στα Λινοπεράματα βρέθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας. Ο ίδιος και οι υποψήφιοι του συνδυασμού του «Το Μαλεβίζι Μπορεί» συνομίλησαν με φορείς και κατοίκους για όλα τα θέματα που απασχολούν την περιοχή.

Σε δηλώσεις του ο Μενέλαος Μποκέας ανέφερε:

«Λινοπεράματα. Εκεί που η αστοχία και οι κρυμμένες αλήθειες για το Μαλεβίζι δε χωρούν πια κάτω από το χαλί. Εκεί που η σιωπή είναι πράξη αγανάκτησης. Μια περιοχή που διαχρονικά δοκιμάζει τα όρια και τις αντοχές της. Φορείς και κάτοικοι μας μίλησαν για  τη ζοφερή καθημερινότητα που βιώνουν. Για το εργοστάσιο της ΔΕΗ, το ανύπαρκτο αποχετευτικό, τον Αλμυρό ποταμό, τις άστοχες αναπλάσεις, την άναρχη ανάπτυξη και τις προεκλογικές μπετονιέρες που γεμίζουν σκόρπιες λακκούβες. Παράπονα, αδικίες, έλλειψη σχεδιασμού. «Η Δημοτική Αρχή γυρίζει την πλάτη της σε εμάς» μας περιγράφουν με απόγνωση.

Ε λοιπόν αυτό πρέπει να αλλάξει. Τα Λινοπεράματα μένουν καθηλωμένα διαχρονικά επειδή δεν δομήθηκε συγκεκριμένος σχεδιασμός ούτε για τα μεγάλα, αλλά ούτε και για τα καθημερινά.  Στα Λινοπεράματα επισημάναμε ότι η απομάκρυνση των μονάδων της ΔΕΗ είναι απαράβατη θέση μας. Αλλά συνάμα τονίσαμε ξανά τα αντισταθμιστικά που διαχρονικά έπρεπε να κερδίζει η περιοχή και που τώρα πρέπει να διεκδικηθούν για το έργο της Κορακιάς. Όχι ψίχουλα ως τέλη υποταγής. Αλλά φθηνότερο ρεύμα για όλους τους δημότες του Μαλεβιζίου και αναπτυξιακές μελέτες για όλο το Δήμο. Συμβαίνει εξάλλου ήδη σε άλλους Δήμους της χώρας. Το Μαλεβίζι πρέπει επιτέλους να πάψει να μοιάζει με το φτωχό συγγενή που δέχεται σιωπώντας μόλυνση και σκουπίδια στην αυλή του».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News