Ο Γιώργος Αδαμάκης υποψήφιος σύμβουλος στο Μαλεβίζι

Δημοτικές
Ο Γιώργος Αδαμάκης υποψήφιος σύμβουλος στο Μαλεβίζι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο πρόεδρος του οικισμού του Σάρχου συντάσσεται στο πλευρό του νυν και εκ νέου υποψήφιου δημάρχου

Ενισχύεται το ψηφοδέλτιο «Νέοι Δρόμοι» με επικεφαλής τον Κώστα Μαμουλάκη.

Πρόκειται για τον Γιώργο Αδαμάκη, Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Σάρχου, ο οποίος συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Μαλεβιζίου Κώστα Μαμουλάκη και θα είναι ξανά υποψήφιος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Ο Γιώργος Αδαμάκης είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς Προέδρους των οικισμών του Δήμου Μαλεβιζίου.

Διακρίνεται για το ήθος, την εργατικότητα και την ανιδιοτελή προσφορά του στα κοινά, ενώ είναι ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία. Εργάζεται με μεθοδικότητα και δυναμισμό για την βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών του και έχει να επιδείξει σημαντικά επιτεύγματα στο ενεργητικό του.

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου και επικεφαλής της παράταξης Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Ένας ακόμα ιδιαίτερα αξιόλογος συμπολίτης μας, ένας δραστήριος και δυναμικός συνεργάτης μου, Γιώργος Αδαμάκης, συνεχίζει να ενισχύει με την παρουσία του τη δημοτική μας παράταξη «Νέοι Δρόμοι». Είναι ένας άκρως επιτυχημένος Πρόεδρος, που με την εντατική και καθημερινή παρουσία του στα κοινά, έχει αποδείξει πολλές φορές τις ικανότητές του. Μαζί και με τον Γιώργο, συνεχίζουμε τον κοινό αγώνα, την εξαιρετικά δύσκολη αλλά και ταυτόχρονα απαραίτητη προσπάθεια για να πάμε το Μαλεβίζι μπροστά. Πάντοτε με τον απόλυτο σεβασμό στον πολίτη, με αξιοπιστία, αποτελεσματικότητα και διαφάνεια. Καλωσορίζω λοιπόν για μια ακόμα φορά τον αγαπητό Γιώργο Αδαμάκη και του εύχομαι κάθε επιτυχία στην κοινή μας πορεία».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News