Δημοτικές εκλογές '19

«Μια μαντινάδα θα σου πω και γρίκα την, αξίζει»

Με μαντινάδες, ρακές, δώρα και κεράσματα, υποδέχτηκαν οι κάτοικοι του Λουτρακίου και των Κορφών τον νυν και εκ νέου υποψήφιο δήμαρχο Μαλεβιζίου Κώστα Μαμουλάκη

Εγκάρδιοι, φιλόξενοι και εκδηλωτικοί, οι εκπρόσωποι των τοπικών φορέων και οι κάτοικοι των δυο οικισμών συζήτησαν με τον Δήμαρχο Κώστα Μαμουλάκη για όλα τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στις περιοχές τους, καθώς και για το πρόγραμμα της επόμενης ημέρας που περιλαμβάνει τη συνέχιση των έργων και των αναπτυξιακών προσπαθειών της Δημοτικής Αρχής.

Κοινή διαπίστωση και από αυτές τις επισκέψεις, η αγνή αγάπη και η εκτίμηση που τρέφουν οι Μαλεβιζιώτες για τον Κώστα Μαμουλάκη, αλλά και η εμπιστοσύνη που του δείχνουν. Κάτι αμοιβαίο, αφού και ο ίδιος ο Δήμαρχος, αντιμετώπιζε και αντιμετωπίζει τους συμπολίτες του με τον αμέριστο σεβασμό και χωρίς να λαϊκίζει, είναι πάντα ειλικρινής απέναντί τους.

«Μια μαντινάδα θα σου πω και γρίκα την, αξίζει: το Μαμουλάκη δήμαρχο, θέλει το Μαλεβίζι»

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου και επικεφαλής της παράταξης Κώστας Μαμουλάκης, σε δηλώσεις του τόνισε: «Αυτός ο τόπος, με αυτούς τους ανθρώπους, σε σκλαβώνει κάθε στιγμή, σε κάθε περίσταση. Όποτε επισκέπτομαι τα ορεινά χωριά του Μαλεβιζίου, αυτούς τους πανέμορφους και γραφικούς οικισμούς, το αισθάνομαι αυτό. Γι’ αυτό και σας προσκαλώ κι εσάς να επισκεφτείτε κάθε γωνιά αυτού του ευλογημένου τόπου. Να μυρίσετε τα βότανα, να χορτάσει το μάτι σας φύση, να νιώσετε τι εστί Μαλεβιζιώτικη φιλοξενία! Ελάτε στα χωριά μας και θα με θυμηθείτε!».

Από τις όμορφες στιγμές των επισκέψεων, όταν οι υποψήφιοι έδιναν στους κατοίκους και την προεκλογική κάρτα υποψηφιότητας του Δημήτρη Λυδάκη (Καρίκη) που μπορεί να δίνει τη δική του μάχη στο ΠαΓΝΗ, η «παρουσία» του όμως σε κάθε επίσκεψη, είναι κάτι παραπάνω από αισθητή.

Σχόλια