Στο Αστυνομικό Μέγαρο ο υποψήφιος δήμαρχος Πέτρος Ινιωτάκης

Δημοτικές
Στο Αστυνομικό Μέγαρο ο υποψήφιος δήμαρχος Πέτρος Ινιωτάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι ελλείψεις σε προσωπικό τέθηκαν επί τάπητος

Στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου βρέθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου Πέτρος Ινιωτάκης, συνοδευόμενος από υποψήφιους και μέλη της «Συν+Πράξης Δημοτών» και της «Άμεσης Δημοκρατίας», όπου και συνομίλησε αρκετή ώρα με τον Αστυνομικό Διευθυντή Ηρακλείου Νίκο Σπυριδάκη.

Ο κ. Ινιωτάκης, καταρχάς, συνεχάρη τον κ. Σπυριδάκη για το πολύπλευρο έργο της αστυνομίας παρά την ανάδειξη νέων μορφών εγκληματικότητας και σκλήρυνσης του οργανωμένου εγκλήματος.

Ο υποψήφιος δήμαρχος έθεσε το ζήτημα της αύξησης της παρουσίας αστυνομικών κλιμακίων στην πόλη προσθέτοντας ότι «πιστεύουμε ότι δήμος Ηρακλείου και Αστυνομική Διεύθυνση οφείλουν να συνπράττουν προκειμένου οι πολίτες να αισθάνονται ασφαλείς εντός και εκτός της πόλης.

Εμείς είμαστε έτοιμοι να συνεργαστούμε μαζί σας πολυεπίπεδα, οργανώνοντας καμπάνιες για θέματα-αγκάθια στην πόλη, όπως η παράνομη στάθμευση. Δε θα διστάσουμε να συνδράμουμε και με υλικά μέσα τη δράση σας ώστε να υπάρξουν ορατά αποτελέσματα».

Με τη σειρά του ο κ. Σπυριδάκης αναφέρθηκε στις ελλείψεις σε αστυνομικό προσωπικό και σε υλικοτεχνικά μέσα, συνθήκη η οποία αδυνατίζει την αστυνομική απόδοση απέναντι στην αλματώδη αύξηση της παραβατικότητας της ενδοχώρας και τις διογκούμενες ανάγκες αστυνόμευσης, ειδικότερα κατά τους θερινούς μήνες εξαιτίας της τουριστικής κίνησης στο νησί.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News