Υποψήφιος σύμβουλος ο Ξενοφών Μανιάς στα Χανιά

Δημοτικές
Υποψήφιος σύμβουλος ο Ξενοφών Μανιάς στα Χανιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης

Στο «ταξίδι» των αυτοδιοικητικών εκλογών συμμετέχει ο παιδίατρος και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιατρικού Συλλόγου Χανίων, Ξενοφών Μανιάς, ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την Λαϊκή Συσπείρωση Πλατανιά.

Στην ανακοίνωσή του αναφέρει:

«Με το βλέμμα σε ένα καλύτερο μέλλον του δήμου μας αποφάσισα να στηρίξω τον Δημήτρη Ανθουση ένα νέο δραστήριο, ικανό και με θέληση για προσφορά που με συλλογικές διαδικασίες και διάθεση για αγωνιστική διεκδίκηση των προβλημάτων του δήμου όπως είναι:

1) Τα προβλήματα της παιδείας για καλύτερη στελέχωση εκπαιδευτικού προσωπικού, επαρκή χρηματοδότηση για σωστή λειτουργιά και ανακατασκευή σχολείων.

2) Τα προβλήματα υγείας με στελέχωση αγροτικών ιατρείων με γενικούς γιατρούς, επέκταση της κοινωνικής πρόνοιας με το πρόγραμμα βοήθεια στο σπίτι σε όλο το δήμο για φροντίδα των ηλικιωμένων.

3) Τα προβλήματα υδροδότησης, αποκατάστασης της αγροτικής οδοποιίας, δημιουργίας αθλητικών χώρων και εγκαταστάσεων, αξιοποίηση της περιουσίας του δήμου.

4) Για την προληπτική προστασία από τις πλημμύρες λόγο και της κλιματικής αλλαγής με έγκαιρο καθαρισμό ποταμών, ρεμάτων, φρεατίων, με σχεδιασμό και σωστή μεριμνά για να προλαμβάνουν καταστροφές όπως τις φετινές.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News