Δημοτικές εκλογές '19

Παρουσιάζει τους υποψηφίους του ο Κώστας Μαμουλάκης

Μόλις 43 ετών ο μέσος όρος ηλικίας των υποψηφίων με το ψηφοδέλτιο «Νέοι Δρόμοι»

Με μια ανοιχτή εκδήλωση τη Δευτέρα 6 Μαΐου 2019, στις 8 μ.μ., στα γραφεία της δημοτικής παράταξης «Νέοι Δρόμοι» στο Γάζι (Ελ. Βενιζέλου 247), ο Κώστας Μαμουλάκης παρουσιάζει το νέο ψηφοδέλτιο της παράταξης ενόψει των δημοτικών εκλογών.

Πρόκειται για ένα ψηφοδέλτιο που απαρτίζεται από στελέχη της αυτοδιοίκησης μαζί με πολλές νέες και νέους υποψηφίους «γεμάτους ενθουσιασμό και όρεξη προσφοράς», όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο μέσος όρος ηλικίας των υποψηφίων είναι μόλις 43 ετών, καλύπτοντας όλα τα γεωγραφικά διαμερίσματα του Μαλεβιζίου.

Όλα τα πρόσωπα είναι γνωστά στις τοπικές κοινωνίες, με έντονα ανεπτυγμένο το αίσθημα της κοινωνικής προσφοράς, σημαντικό έργο στο ενεργητικό τους μέσα από τοπικούς φορείς αλλά και έντονη επαγγελματική δράση.

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου και επικεφαλής της παράταξης Κώστας Μαμουλάκης, απευθυνόμενος στους πολίτες του Μαλεβιζίου ανέφερε: «Σας προσκαλώ με χαρά στα εγκαίνια του εκλογικού μας κέντρου και στην παρουσίαση του καλύτερου ψηφοδελτίου που είχαμε ποτέ! Μιας μεγάλης ομάδας εξαιρετικών συνεργατών, ανδρών και γυναικών, με ενθουσιασμό και εμπειρία, όρεξη και ικανότητες, φαντασία και δημιουργικότητα. Εκλεκτοί όλοι τους, αξιόλογοι, δραστήριοι και αποτελεσματικοί, τίθενται στην κρίση σας και ζητούν τη δυνατότητα να απαρτίσουν τη νέα δημοτική αρχή του τόπου μας. Να προσφέρουν στο Μαλεβίζι. Και με σεβασμό στον πολίτη, να συνεχίσουν αυτήν την κοπιαστική αλλά τόσο όμορφη αναπτυξιακή προσπάθεια, να συνεχίσουν την υλοποίηση του προγράμματος που έχει αλλάξει τον τόπο μας. Σας περιμένω με χαρά!».

 

Σχόλια