Συνάντηση με επίκεντρο τα ζητήματα των ΑμΕΑ

Δημοτικές
Συνάντηση με επίκεντρο τα ζητήματα των ΑμΕΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Κουράκης συναντήθηκε με τον Γιώργο Φουντουλάκη και αντάλλαξαν σκέψεις για τον αθλητισμό

Με μια σπουδαία προσωπικότητα του Παραολυμπιακού Κινήματος, τον Γιώργο Φουντουλάκη συναντήθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος και επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης «ΗΡΑΚΛΕΙΟ 3.7.5» κ. Γιάννης Κουράκης.

Ο επί σειρά ετών Πρόεδρος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής και της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία, βρέθηκε στο εκλογικό κέντρο της παράταξης στην πλατεία Ελευθερίας, όπου αντάλλαξε ευχές με τον υποψήφιο δήμαρχο.

Επίσης, οι δύο άνδρες αντάλλαξαν σκέψεις για τον Αθλητισμό καθώς είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν επί θητείας Κουράκη στο υπουργείο Αθλητισμού.

Στη συζήτηση που είχαν, ο υποψήφιος Δήμαρχος αναφέρθηκε στην Στρατηγική Προτεραιότητα της Κοινωνικής Συνοχής που έχει στο πρόγραμμά της η Δημοτική Κίνηση, με στόχο την ενίσχυση των Δομών που απευθύνονται στις ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού,  αλλά και στην εφαρμογή των ευρωπαϊκών πολιτικών στο πλαίσιο της δέσμευσης για μια Ευρώπη χωρίς εμπόδια.

«Η Δημοτική μας Κίνηση θα στηρίζει και θα ενισχύσει συνολικά τους αθλητές και τα Σωματεία που δραστηριοποιούνται στο Ηράκλειο, με συγκεκριμένες πρωτοβουλίες και δράσεις», τόνισε ο Γιάννης Κουράκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News