Δημοτικές εκλογές '19

Δημοτικές εκλογές 2019: Στον Ξενώνα Κακοποιημένης Γυναίκας ο Πέτρος Ινιωτάκης

Συναντήσεις και συζητήσεις για τον υποψήφιο δήμαρχο Ηρακλείου

Συνεχίζοντας τις επισκέψεις του σε δομές και υπηρεσίες που κυκλώνουν με αγάπη και προσφορά τους συνανθρώπους μας και μέσα στην ατμόσφαιρα πνευματικότητας και ευλάβειας της Μεγάλης Εβδομάδας, ο υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου Πέτρος Ινιωτάκης επισκέφτηκε τον Ξενώνα για την Κακοποιημένη Γυναίκα και το Παιδί που ιδρύθηκε από τον Σύνδεσμο Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου και νομού Ηρακλείου.

Ο κ. Ινιωτάκης, συνοδευόμενος από υποψήφιους και φίλους της «Συν+Πράξης Δημοτών» και της «Άμεσης Δημοκρατίας», συναντήθηκε με την πρόεδρο του Συνδέσμου Μαίρη Παχιαδάκη και τις γυναίκες που φιλοξενούνται εκεί.

Ακολούθησε ενημέρωση για το πολύχρονο κοινωνικό έργο της δομής και η συζήτηση περιστράφηκε και γύρω από τον άξονα του εθελοντισμού και της υποστηρικτικής του δράσης εκεί.

Ο κ. Ινιωτάκης συνεχάρη την κ. Παχιαδάκη για την κοινωνική υπηρεσία του Συνδέσμου τονίζοντας ότι «Η ηρακλειώτικη κοινωνία γνωρίζει ότι μια καταπιεσμένη, κακοποιημένη γυναίκα έχει διέξοδο, υπάρχει γι’ αυτήν το στήριγμα του Ξενώνα σας» και συνέχισε σχολιάζοντας ότι «Ο εθελοντισμός αποτελεί ένα ανεξάντλητο κοινωνικό κεφάλαιο. Ο κάθε εθελοντής για εμάς είναι ένα “ιερό” πρόσωπο, αφού διαθέτει τον εαυτό του στην υπηρεσία του συνόλου και του κοινού καλού. Ο βαθμός της συνέπειας και της αφοσίωσής του εξαρτάται από εμάς, από τον εάν καταφέρουμε να τον εμπεύσουμε».

Σχόλια