Υποψήφιος ο Γιάννης Προγουλάκης στο πλευρό του Μαμουλάκη

Δημοτικές
Υποψήφιος ο Γιάννης Προγουλάκης στο πλευρό του Μαμουλάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επιθυμεί να συμβάλλει στην ανάπτυξη του Μαλεβιζίου

Ένας ακόμα δραστήριος υποψήφιος ενισχύει με την παρουσία του την παράταξη «Νέοι Δρόμοι» με επικεφαλής τον Κώστα Μαμουλάκη για τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Πρόκειται για τον Γιάννη Προγουλάκη, πρώην προϊστάμενο ηλεκτροδοτήσεων της Δ.Ε.Η., ο οποίος συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Μαλεβιζίου Κώστα Μαμουλάκη και θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Ο Γιάννης Προγουλάκης είναι ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία, αξιόλογος και με έντονη προσφορά στα κοινά. Οι γνώσεις και η αγάπη του για τον τόπο, τον οδήγησαν στην απόφαση να συνδράμει ενεργά στις προσπάθειες που καταβάλλονται από τον Κώστα Μαμουλάκη για την ανάπτυξη του Μαλεβιζίου.

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου και επικεφαλής της παράταξης Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Μια ακόμα ιδιαίτερα δυναμική και αξιόλογη υποψηφιότητα, αυτή του Γιάννη Προγουλάκη, έρχεται και ενισχύει τη δημοτική μας παράταξη «Νέοι Δρόμοι». Πρόκειται για έναν αγαπητό και αποτελεσματικό συμπολίτη μας, με όρεξη, γνώσεις και όραμα για το Μαλεβίζι, που συστρατεύεται στην κοινή προσπάθεια. Μαζί και με τον Γιάννη, συνεχίζουμε αυτόν τον όμορφο αγώνα για να πάμε το Μαλεβίζι μπροστά. Με εμπειρία και σεβασμό, αξιοπιστία και αποτελεσματικότητα συνεχίζουμε και όπως τα καταφέραμε με τα μεγάλα και σπουδαία, θα τα καταφέρουμε και με τα καθημερινά και σημαντικά. Καλωσορίζω λοιπόν για μια ακόμα φορά τον αγαπητό Γιάννη Προγουλάκη και του εύχομαι κάθε επιτυχία στην κοινή μας πορεία».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News