Δημοτικές εκλογές '19

Αυτοδιοικητική δράση και επαγγελματική επιτυχία για τον Μιχάλη Αλμπαντάκη

Δημοτικές εκλογές 2019: Ο υποψήφιος με τον Μενέλαο Μποκέα πιστεύει ότι «Το Μαλεβίζι Μπορεί»

Βρισκόμαστε πλέον στην «καρδιά» της προεκλογικής κούρσας και όλοι οι υποψήφιοι ανεξαιρέτως αγωνίζονται με φόντο τις κάλπες της 26ης Μάη.

Ο στόχος φυσικά είναι η εκλογή τους, είτε αυτοί είναι επικεφαλής Συνδυασμών, είτε μέλη τους. Ανάμεσα τους και ο Μιχάλης Αλμπαντάκης, υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο πλευρό του Μενέλαου Μποκέα.

Ο ίδιος είναι από τους πρώτους που τονίζουν πως «Το Μαλεβίζι Μπορεί» και πως η «αλλαγή ξεκίνησε», κάνοντας πράξη τα όσα πρεσβεύει και στον επιχειρηματικό του βίο. Είναι άλλωστε από τους πρωτοπόρους επιχειρηματίες στον κλάδο του ελαιολάδου και όχι μόνο, στοχεύοντας να φέρει τη Γνώση, την εμπειρία του και την επιχειρηματική του δράση και εντός του Δημοτικού Μεγάρου Μαλεβιζίου.

Το γεγονός πως ο ίδιος δεν είναι επαγγελματίας της Πολιτικής, αλλά πολιτικοποιημένος εκ πεποιθήσεως, φαίνεται εξάλλου από το γεγονός πως αν και ο ίδιος στοχεύει στη νίκη του Συνδυασμού στον οποίο μετέχει, δεν παραμελεί την επιχειρηματική του δράση, ούτε την παρουσία του Ομίλου Cretan Mill στα μεγάλα επιχειρηματικά ραντεβού. Έτσι ο Όμιλος του οποίου κατέχει τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου θα βρεθεί στην AgroExpo 2019 στην Ιεράπετρα.

Ο Μιχάλης Αλμπαντάκης έχει δηλώσει πως η ανάληψη καθηκόντων στο Δήμο, σημαίνει προσφορά με ανιδιοτέλεια, χωρίς αυτό να σημαίνει απαραίτητα εγκατάλειψη της επαγγελματικής δραστηριότητας.

«Η υλοποίηση του οράματος για το Δήμο, μπορεί να επιτευχθεί μόνο από ανθρώπους δραστήριους, επιτυχημένους επαγγελματικά και έτοιμους να προσφέρουν την εμπειρία και τη Γνώση τους», επισημαίνει άλλωστε ο ίδιος χαρακτηριστικά.

Σχόλια