Μπούντος, Μεθυμάκης & Ευαγγελιδάκης υποψήφιοι με τη «Νέα Πορεία»

Δημοτικές
Μπούντος, Μεθυμάκης & Ευαγγελιδάκης υποψήφιοι με τη «Νέα Πορεία»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο Δήμο Αγίου Νικολάου κατεβαίνουν υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι

Την υποψηφιότητά τους με τη δημοτική παράταξη «Νέα Πορεία Δήμου Αγίου Νικολάου» ανακοινώνουν σήμερα τρεις άντρες οι οποίοι κατεβαίνουν στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Πρόκειται για τον Αντώνη Μπούντο, τον Ευάγγελο Μεθυμάκη και τον Άγγελο Ευαγγελιδάκη οι οποίοι μας συστήνονται ώστε να τους μάθουμε καλύτερα.

Αντώνης Μπούντος

«Είμαι 51 χρόνων με καταγωγή από την Αλβανία. Ήρθα το 1990 και ήμουν ξένος ανάμεσα σε ξένους. Η ομορφιά του τόπου και η καλοσύνη των ανθρώπων με κράτησαν εδώ για σχεδόν τριάντα χρόνια. Έκανα οικογένεια και δημιούργησα με σκληρή δουλειά μια αξιοπρεπή καριέρα στο χώρο της οικοδομής. Σέβομαι τον τόπο που με φιλοξενεί και με μεγάλη υπερηφάνεια μπορώ τώρα πια να τον αποκαλώ σπίτι μου.

Ευχαριστώ από καρδιάς τον Γιάννη Ανδριώτη για την τιμή που μου κάνει να με συμπεριλάβει στο συνδυασμό του, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι θέλει ένα Δήμο για όλους τους δημότες. Τον εκτιμώ και τον σέβομαι βαθύτατα γιατί μου ‘χει αποδείξει πολλές φορές ότι κοιτάζει τους ανθρώπους στα μάτια χωρίς διακρίσεις.

Υπόσχομαι να δουλέψω σκληρά όπως γνωρίζω, για να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης του κ. Ανδριώτη, της αγάπης και του σεβασμού που εισπράττω από τους συμπολίτες μου.».

Ευάγγελος Μεθυμάκης

«Γέννημα θρέμα Πανωμεραμπελιώτης. Απόφοιτος ΓΕΛ Νεάπολης.

Κάτοικος Βουλισμένης. Υδραυλικός στο επάγγελμα.

Συμμετέχω ενεργά και δυναμικά σε κάθε δραστηριότητα του τόπου μου.

Αυτός είναι και ο λόγος που συμμετέχω στην Ανεξάρτητη Κίνηση Δημοτών "ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ".

Θέλω να συνδράμω με όλες μου τις δυνάμεις στην προσπάθεια του Γιάννη Ανδριώτη, για έναν Δήμο ανθρώπινο χωρίς διακρίσεις και ανισότητες.».

Άγγελος Ευαγγελιδάκης

«Ονομάζομαι Άγγελος Ευαγγελιδάκης, γεννήθηκα στο Ηράκλειο και ζω στον Άγιο Νικόλαο, όπου είμαι μόνιμος κάτοικος τα τελευταία 10 χρόνια. Είμαι 36 ετών και έχω μια κόρη 5,5 ετών, την Τζίνα.

Έχω σπουδάσει Διατροφή και Διαιτολογία στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης και εργάζομαι ως ιδιωτικός υπάλληλος.

Είμαι εν ενεργεία εκλεγμένος Πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 3ου Νηπιαγωγείου Αγίου Νικολάου και εκλεγμένο μέλος της Ένωσης γονέων του Δήμου Αγίου Νικολάου με καθήκοντα ταμία, καθώς και μέλος της πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής του Δήμου Αγίου Νικολάου.

Αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά, από την αγάπη μου για τον τόπο ζω, αλλά κυρίως για τους ανθρώπους του. Τους ντόπιους. Με σεβασμό στο σύνολο των δημοτών του Δήμου Αγίου Νικολάου και των αναγκών τους, λειτουργώντας ενωτικά για όλα τα χωριά και τις κοινότητες του Δήμου μας. Αντιλαμβανόμενος όμως τις συνθήκες και το πλαίσιο όπου θα κληθεί να λειτουργήσει το επόμενο ΔΣ σε σημαντικά ζητήματα πολιτικής φύσεως, που μέσω του "Κλεισθένη" θα περάσουν στην αρμοδιότητα του, νιώθω την ανάγκη να προτείνω λύσεις από μια διαφορετική πολιτική οπτική. Ενισχύοντας την Δημοκρατία και με μόνο γνώμονα το δημόσιο συμφέρον. Με όρεξη για δουλειά, θέτω τον εαυτό μου στην κρίση σας, ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον υποψήφιο Δήμαρχο Γιάννη Ανδριώτη και την παράταξη "Νέα Πορεία".».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News