Δημοτικές εκλογές '19

Αριστείδης Μανουράς: «Αποχωρώ από τη διεκδίκηση του δήμου Μινώα Πεδιάδας»

Αποχωρεί από την κούρσα των εκλογών ο μέχρι πρότινος υποψήφιος δήμαρχος

Με αιχμές ανακοίνωσε την απόφασή του να αποχωρήσει από την διεκδίκηση του δημαρχιακού θώκου ο Αριστείδης Μανουράς.

«Δυστυχώς, κάποιος που θεωρούσα και φίλο μου και ήταν και από τους πρωτεργάτες της αυτοδιοικητικής μας κίνησης είχε άλλα σχέδια και ξαφνικά εγκατέλειψε την προσπάθεια μας δημιουργώντας, παράλληλα πρόβλημα αξιοπιστίας της δημοτικής μας κίνησης» αναφέρει στην ανακοίνωση της αποχώρησης αφήνοντας σαφείς υπαινιγμούς προς πάσα κατεύθυνση.

Δείτε την ανακοίνωση:

«Στη ζωή μου έχω μάθει να πορεύομαι με γνώμονα το συμφέρον του τόπου μου, την αξιοπρέπεια, τη συνεργασία και τη φιλία. Κάθε μου κίνηση, στα χρόνια που βάδισα τον δρόμο της αυτοδιοίκησης, είχε ένα στόχο: Την ανάπτυξη του τόπου μας, του δήμου Μινώα Πεδιάδας, την επίλυση προβλημάτων και τον χειρισμό, για το συμφέρον των δημοτών, των προκλήσεων που έρχονται με την κατασκευή του αεροδρομίου στο Καστέλι.

Το όραμα μου και τα σχέδια μου για τον δήμο Μινώα Πεδιάδας τα μοιράστηκα με φίλους –συνοδοιπόρους, οι οποίοι δέχτηκαν να στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο των Ενεργών Δημοτών για να προσφέρουν στον τόπο τους.

Δυστυχώς, κάποιος που θεωρούσα και φίλο μου και ήταν και από τους πρωτεργάτες της αυτοδιοικητικής μας κίνησης είχε άλλα σχέδια και ξαφνικά εγκατέλειψε την προσπάθεια μας δημιουργώντας, παράλληλα πρόβλημα αξιοπιστίας της δημοτικής μας κίνησης.
Επειδή έχω μάθει στη ζωή μου να σέβομαι και τον λόγο μου και τους δεσμούς που δημιουργούν οι φιλίες ανάμεσα σε ανθρώπους δηλώνω ότι αποχωρώ από την διεκδίκηση του δήμου Μινώα Πεδιάδας.

Ευχαριστώ όλους τους πολίτες του δήμου Μινώα Πεδιάδας που αγκάλιασαν με τόση θέρμη
την προσπάθεια μας αλλά και όλες και όλους τους συνυποψήφιους του συνδυασμού που
εντάχθηκαν στο ψηφοδέλτιο των Ενεργών Δημοτών για ένα καλύτερο αύριο για την
περιοχή μας, τους νέους αλλά και τα παιδιά μας».

Σχόλια