Δήμος Φαιστού: Κόντρες στο debate με αφορμή την τραγωδία του Γεροπόταμου

Δημοτικές
Δήμος Φαιστού: Κόντρες στο debate με αφορμή την τραγωδία του Γεροπόταμου
Στιγμές έντασης από στην τηλεμαχία των υποψήφιων δημάρχων

Διασταύρωσαν τα «ξίφη» τους στην εκπομπή «Ώρα Αιχμής» της ΚΡΗΤΗ TV χωρίς να λείπουν και οι στιγμές έντασης οι υποψήφιοι δήμαρχοι της Φαιστού με φόντο τις κάλπες του δυναμικού δήμου της Μεσαράς.

Στην διάρκεια της εκπομπής «Ώρα Αιχμής» οι υποψήφιοι αναφέρθηκαν στην καθημερινότητα των πολιτών με σημείο αναφοράς το κυκλοφοριακό πρόβλημα αλλά και το αγροτικό οδικό δίκτυο κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην τραγωδία του Γεροποτάμου που έχασαν την ζωή τους τα μέλη μιας ολόκληρης οικογένειας.

Η πολιτική προστασία αλλά και οι προτάσεις των συνδιασμών μπήκαν στο μικροσκόπιο της τηλεμαχίας με τους υποψηφίους παράλληλα να παρουσιάζουν το όραμα τους για τον Δήμο Φαιστού.

Οι πέντε υποψήφιοι δήμαρχοι σχολίασαν και τα προεκλογικά δεδομένα ενώ αίσθηση προκάλεσε η απάντηση τους για τις πιθανές συνεργασίες μετά τον δεύτερο γύρο των εκλογών.

Στην διάρκεια της συζήτησης δεν έλειψε η έντονη κριτική αλλά και η ένταση ανάμεσα στους υποψηφίους.

Οι πέντε υποψήφιοι δήμαρχοι της Φαιστού που κάθισαν στο πάνελ της «Ώρα Αιχμής» ήταν οι: Γιάννης Νικολακάκης Υποψήφιος Δήμαρχος Φαιστού (ΦΑΙΣΤΟΣ ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗ-ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ), η Μαρία Πετρακογιώργη- Ανυφαντάκη Υποψήφια Δήμαρχος Φαιστού (ΦΑΙΣΤΟΣ-ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ),ο Γρηγόρης Νικολιδάκης Υποψήφιος Δήμαρχος Φαιστού (ΤΟΛΜΑΜΕ ΜΑΖΙ),ο Γιάννης Μαθιουδάκης  Υποψήφιος Δήμαρχος Φαιστού (Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ) και ο Γιάννης Ζαχαριουδάκης  Υποψήφιος Δήμαρχος Φαιστού (ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ) .

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News