default-image

«Τολμάμε Μαζί» με τον Γιώργο Στεφανουδάκη

Δημοτικές
«Τολμάμε Μαζί» με τον Γιώργο Στεφανουδάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γρηγόρης Νικολιδάκης εμπλουτίζει το ψηφοδέλτιό με έναν ακόμη υποψήφιο

Ένας σπουδαίος επιστήμονας με καταγωγή από τη Μεσαρά, ο Γιώργος Στεφανουδάκης θα είναι υποψήφιος με τον συνδυασμό «Τολμάμε Μαζί» του Γρηγόρη Νικολιδάκη

Πρόκειται για μία υποψηφιότητα που έκλεισε στη Μεσαρά, με τον γνωστό και σπουδαίο επιστήμονα, με καταγωγή από τη Φανερωμένη του Δήμου Φαιστού να είναι έτοιμος να διεκδικήσει την ψήφο των πολιτών.

Ποιος είναι ο Γιώργος Στεφανουδάκης

Ο Γιώργος Στεφανουδάκης γεννήθηκε στη Φανερωμένη του Δήμου Φαιστού.

Σπούδασε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και πήρε την ειδικότητα του Ορθοπεδικού Χειρούργου.

Ειδικεύτηκε στο Τμήμα Αθλητικών Κακώσεων του Νοσοκομείου ΚΑΤ υπό τη διεύθυνση του Καθ. Αργύρη Μήτσου, ενώ μετεκπαιδεύτηκε σε κέντρο της Ιταλίας και της Αγγλίας στην Ορθοσκοπική χειρουργική του ώμου και την χειρουργική του γόνατος.

Είναι διευθυντής του Τμήματος Ορθοπεδικής και Αθλητικών Κακώσεων της κλινικής Creta InterClinic στο Ηράκλειο, στην οδό πραγματοποιεί μεγάλο αριθμό χειρουργικών επεμβάσεων από το φάσμα της τραυματολογίας και της επανορθωτικής χειρουργικής.

Προσφέρει για πολλά χρόνια τις ιατρικές του υπηρεσίες στους αθλητές και στα σωματεία - ερασιτεχνικά και επαγγελματικά - της Κρήτης.

Είναι γιατρός του ΟΦΗ από το 1990, συνεργάτης του ΤΕΙ Κρήτης και έχει λάβει μέρος σε πολλά συνέδρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως σύνεδρος ή ομιλητής.

Είναι έγγαμος και πατέρας ενός παιδιού.

Οι δεσμοί του με τη γενέθλια γη της Μεσαράς και τους Μεσαρίτες είναι μεγάλοι.

Όπως επίσης και οι δεσμοί του με την Αυτοδιοίκηση, καθώς είχε διατελέσει νομαρχιακός σύμβουλος στο παρελθόν.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News