Υποψήφια δημοτική σύμβουλος η Μαρία Πρατικάκη - Κουντάκη

Δημοτικές
Υποψήφια δημοτική σύμβουλος η Μαρία Πρατικάκη - Κουντάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κατέρχεται υποψήφια σύμβουλος με την παράταξη «Νέοι Δρόμοι»

Η Μαρία Πρατικάκη – Κουντάκη, συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Μαλεβιζίου Κώστα Μαμουλάκη και επιβεβαίωσε την υποψηφιότητά της για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Η Μαρία Πρατικάκη – Κουντάκη είναι μητέρα τριών παιδιών αλλά και γιαγιά, έντονα ευαισθητοποιημένη με τα κοινωνικά θέματα και τον αθλητισμό, Γενική Γραμματέας του Ναυτικού Ομίλου Ηρακλείου και της Περιφέρειας Κρήτης – Ρόδου, ενώ έχει στο ενεργητικό της πλούσια δράση προσφοράς σε ζητήματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία.

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου και επικεφαλής της παράταξης Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Μια ακόμα αξιόλογη υποψηφιότητα, αυτή της Μαρίας Πρατικάκη – Κουντάκη, έρχεται να ενισχύσει τη δημοτική μας παράταξη «Νέοι Δρόμοι». Μια γυναίκα αγαπητή στην κοινωνία μας, με γνώσεις, ικανότητες και όρεξη για ακόμα εντονότερη προσφορά μέσα από την κοινή προσπάθεια. Μαζί και με την Μαρία, συνεχίζουμε αυτόν τον όμορφο αγώνα εδραίωσης των αναπτυξιακών προοπτικών του Μαλεβιζίου. Αυτή την προσπάθεια ανάδειξης κάθε συγκριτικού πλεονεκτήματος αυτού του ευλογημένου τόπου. Με σεβασμό στον πολίτη, με πρόγραμμα, στόχους και μέθοδο, αξιοπιστία και διαφάνεια, προχωράμε μπροστά! Καλωσορίζω λοιπόν για μια ακόμα φορά την αγαπητή Μαρία Πρατικάκη – Κουντάκη και της εύχομαι κάθε επιτυχία στην κοινή μας πορεία».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News