Δημοτικές εκλογές '19

Η Miss Κρήτη, Μαριάννα Περατσάκη, υποψήφια στις δημοτικές εκλογές

Τελειόφοιτη Οικονομικών αλλά και Miss Κρήτη 2018, η Μ. Περατσάκη αποτελεί μία πολύπλευρη προσωπικότητα

Με το συνδυασμό του Ευτύχη Δαμιανάκη κατέρχεται στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές η Tελειόφοιτη της Σχολής Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης και Miss Κρήτη 2018 Μαριάννα Περατσάκη.

Η κα. Περατσάκη δηλώνει «παρούσα» και εντάσσεται, ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος στα Χανιά, στο ψηφοδέλτιο "Χανιά - Κοιτάμε Μπροστά".

Δείτε την ανακοίνωση της ιδίας:

Μαριάννα Περατσάκη: Με τον Ευτύχη Δαμιανάκη γιατί εμπιστεύεται και στηρίζει τη νέα γενιά

Ο Ευτύχης Δαμιανάκης είναι ένας άνθρωπος που εμπιστεύεται τη νέα γενιά. Το επισημαίνει στον δημόσιο λόγο του, αλλά, κυρίως, το αποδεικνύει στην πράξη επιλέγοντας αρκετούς νέους ανθρώπους με τους οποίους συμπορεύεται σε αυτή τη νέα και ιδιαίτερα ελπιδοφόρα αυτοδιοικητική προσπάθεια που έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετούς μήνες, με το βλέμμα μπροστά.

Η διαδικασία αυτή είναι εξαιρετικά σημαντική. Οι νέες και οι νέοι, πολλοί εκ των οποίων είναι απογοητευμένοι απ’ όσα βιώνουν στην καθημερινότητά τους, έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν, ειδικά στην Αυτοδιοίκηση, με ιδέες και προτάσεις, αλλά και με την αστείρευτη ενέργειά τους.

Η προσωπικότητα του Ευτύχη Δαμιανάκη, το ήθος του, οι γνώσεις του, η εμπειρία του και η δυνατότητά του να συνθέτει, αδιαφορώντας για το πολιτικό κόστος, αποτελούν αναγκαίες προϋποθέσεις για ένα Δήμο με τα ποιοτικά χαρακτηριστικά, τις δυνατότητες, αλλά και τα προβλήματα του Δήμου Χανίων.

Η πρωτοβουλία που ανέλαβε για τη συγκρότηση ενός ομοιογενούς ψηφοδελτίου, με ανθρώπους ικανούς, κάθε ηλικίας, που μπορούν να συνεργάζονται αρμονικά και συλλογικά, στη βάση ενός προγραμματικού πλαισίου αρχών και θέσεων, με βρίσκει απόλυτα σύμφωνη και ήταν ένας από τους βασικούς λόγους που με έκαναν να απαντήσω θετικά στην τιμητική πρόσκληση να συμπορευτούμε σε αυτό το αυτοδιοικητικό «ταξίδι», για το καλό του Δήμου μας και όλων των δημοτών.

 

Μαρία Αντρίνα (Μαριάννα) Περατσάκη

Tελειόφοιτη Σχολής Οικονομικών Επιστημών Πανεπιστημίου Κρήτης

Miss Κρήτη 2018

Σχόλια