Δημοτικές εκλογές '19

6 νέοι υποψήφιοι σύμβουλοι με τον Γιάννη Κουράκη

Οι νέες υποψηφιότητες της Δημοτικής Κίνησης «ΗΡΑΚΛΕΙΟ 3.7.5»

Έξι νέοι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι κατέρχονται στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές με το ψηφοδέλτιο του Γιάννη Κουράκη εντασσόμενοι στο συνδυασμό της παράταξης «ΗΡΑΚΛΕΙΟ 3.7.5».

Δείτε την ανακοίνωση και τα ονόματα των υποψηφίων:

«Είναι μεγάλη χαρά για μένα και τιμή για το συνδυασμό μας που έξι καταξιωμένοι επαγγελματικά συμπολίτες μας με ευρεία κοινωνική αποδοχή και αναγνώριση συμπορεύονται μαζί μας. Έχουν επαγγελματική καταξίωση, μεγάλο ενδιαφέρον για την πόλη ως ευαισθητοποιημένοι πολίτες και είναι η πρώτη φορά που συμμετέχουν ως υποψήφιοι στο Δήμο Ηρακλείου. Εισφέρουν μια νέα οπτική για τη λύση των προβλημάτων και η διάθεση τους για συμμετοχή και προσφορά μας γεμίζει αισιοδοξία. Με βάση το πρόγραμμα μας διαμορφώνουμε ένα πολυσυλλεκτικό αντιπροσωπευτικό ψηφοδέλτιο γνώσης εμπειρίας και δουλειάς». Αυτό τόνισε ο υποψήφιος Δήμαρχος και επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης «ΗΡΑΚΛΕΙΟ 3.7.5» κ. Γιάννης Κουράκης, κατά τη διάρκεια της επίσημης ανακοίνωσης πέντε νέων υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων.

Οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι είναι:

Κώτης Κωνσταντίνος – Αρχιτέκτονας Μηχανικός

Μπαμιεδάκη Μαριαλένα - Καθηγήτρια Αγγλικής Φιλολογίας με εξειδίκευση στην Ειδική Αγωγή

Νταγλέρη Μαρία - Σύμβουλος Επιχειρήσεων Msc International Marketing

Οικονομάκη Βουρούκου Ελένη - Ιατρός Γαστρεντερολόγος Ηπατολόγος

Σουλτάτου Δέσποινα - Βρεφονηπιοκόμος Παιδοκόμος Ιδ. Υπάλληλος

Σπυριδάκη Αλεξάνδρα Ευτυχία - Δικηγόρος

«Συγκροτούμε μια δυνατή ομάδα που είναι έτοιμη να δώσει τη μάχη από την πρώτη γραμμή για τις μεγάλες και τολμηρές αλλαγές που έχει ανάγκη ο τόπος. Για να εφαρμόσουμε ένα ολοκληρωμένο πρωτοποριακό πρόγραμμα για το Ηράκλειο. Για να κάνουμε το όραμα μας πραγματικότητα. Το Ηράκλειο είναι υπόθεση καρδιάς και ευθύνης», υπογράμμισε συνομιλώντας με τους υποψηφίους ο κ. Κουράκης και τους ευχήθηκε προσωπική και συλλογική επιτυχία.

Σχόλια